Publicitate | Harta site | Contact

Force1 logo

Skut logo

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Elnet logo2

Hesper logo

Morar sigla

Siemens logo bun

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

SIEMENS

Despre Siemens Building Technologies

Siemens Building Technologies este liderul mondial pe piata cladirilor si infrastructurilor sigure, eficiente din punct de vedere energetic si nepoluante. In Romania, divizia activeaza din anul 2004 si ofera produse dedicate utilizarii eficiente si sigure a instalatiilor din cladiri si reducerii costurilor. Portofoliul include produse cu care se pot crea sisteme pentru automatizarea instalatiilor de incalzire, ventilatie si conditionare a aerului (HVAC), dar si produse dedicate securitatii si protectiei la incendiu.
 
In calitate de partener tehnologic, divizia ofera un portofoliu complex dedicat sistemelor de securitate, siguranta si confort. Din portofoliu fac parte echipamentele de detectie si avertizare la incendiu (Cerberus PRO), echipamentele dedicate stingerilor de incendiu cu gaze naturale, chimice si apa (Sinorix), echipamentele de control acces (SiPass, Aliro), echipamentele de detectie si alarmare la intruziune (SPC) si echipamentele de supraveghere video (Sistore, Vectis).
 
Intregul portofoliu Siemens Building Technologies, odata implementat, asigura confort, siguranta si economii semnificative la energia consumata. Sistemele pentru automatizarea instalatiilor de incalzire, ventilatie si conditionare a aerului (HVAC) contribuie in mod semnificativ la reducerea emisiilor de CO2 si ofera clientilor nostri posibilitatea sa reduca cu pana la 50% costurile pentru energie, iar sistemele de detectie incendiu si securitate asigura protectia vietii si a proprietatilor.
 
Compania Siemens SRL este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Romania al carei nume, cunoscut de peste 109 ani in tara noastra, este sinonim cu realizari tehnice, inovatie, calitate si incredere.


Siemens SRL
Divizia Building Technologies
Complex West Gate Business Center
Str. Preciziei, nr 24, cladirea CPSA
RO-062204, sector 6, Bucuresti, Romania
Telefon: +0 21 6296 400
Fax: +0 21 6296 412
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.siemens.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2016

AFS 2016 coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 77 vizitatori și niciun membru online