Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

R.A. RASIROM

Regia Autonoma Rasirom este un antreprenor general ce ofera servicii specializate in domeniul proiectelor de securitate fizica si cibernetica, inclusiv pentru institutiile care detin infrastructuri critice.

Obiectul de activitate al Regiei il constituie proiectarea si integrarea de sisteme de supraveghere, paza si alarmare, detectie, semnalizare si stingere automata a incendiului, dispecerizarea semnalizarilor, controlul biometric si autentificarea identitatii, televiziune cu circuit inchis, protectia perimetrelor, sisteme de management al securitatii informatiilor (protectia si transmiterea informatiilor /datelor clasificate), procesarea imaginilor, controlul antiterorist, cladiri inteligente–BMS, analiza de risc si consultanta.

Raspundem cu promptitudine si profesionalism cerintelor pietei de sisteme de securitate din Romania. Sprijinim intotdeauna clientul in alegerea solutiilor optime si realizam solutii integrate privind organizarea protectiei si securitatii persoanelor, bunurilor si activitatilor la cel mai inalt nivel de calitate pentru a veni in intampinarea dorintelor si necesitatilor acestuia.

Succesul si valoarea companiei se bazeaza in primul rand pe calitatea serviciilor asigurate si  certificate prin standardele ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS 18001, SR ISO/IEC 27001, MRS 10000.

De-a lungul timpului, Regia a obtinut o serie de autorizatii ce ne-au ajutat sa imbunatatim nivelul competentelor si abilitatilor dobandite, dintre care mentionam: Autorizatie pentru desfasurarea de activitati in domeniul nuclear, Autorizatie de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare si alertare in caz de incendiu, Autorizatie de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, Autorizatie de proiectare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu, Autorizatie de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, Autorizatie de proiectare si executie instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane la tensiunea nominala de 0,4 kV.

Pentru o prezentare completa a serviciilor si produselor Regiei, va invitam sa vizitati pagina web www.rasirom.ro

R.A. RASIROM
str. Pinul Alb nr. 3, sector 2, Bucuresti, cod 020219
Tel.: +4(021)230.12.43 // +4(021)230.64.77
Fax: +4(021)311.27.31 // +4(021)231.02.06
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. // This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. // This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.rasirom.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 11 vizitatori și niciun membru online