Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

SPY SHOP

Avand o experienta de peste 6 ani de zile, Spy Shop este lider pe piata online din Romania in comertul cu echipamente de securitate, supraveghere si monitorizare. Infintata in anul 2009, cu sediul in Timisoara, Spy Shop are capital privat integral romanesc.

Ce oferim
Spy Shop ofera clientilor din Romania acces la peste 30.000 de echipamente de la peste 100 de producatori renumiti la nivel mondial pe piata de sisteme de securitate. Spy Shop este distribuitor al produselor SAMSUNG, SONY, PARADOX, BOSCH, DSC, TEXECOM, JVC, JABLOTRON, SIEMENS, ELECTRA, HIKVISION, DAHUA, BENTEL si al altor cateva zeci.

Cui ne adresam
Prin portofoliul de produse si prin servicile pe care le ofera, Spy Shop se adreseaza in egala masura clientilor business si consumer care doresc sa isi creasca gradul de securitate.

Colectivul
Incepand activitatea cu un grup mic de oameni tineri si entuziasti, compania are in momentul de fata un colectiv complet, tanar si abitios, cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Capacitatea tehnica
O echipa de ingineri ofere suport tehnic permanent, atat la achizitia cat si la instalarea si utilizarea produselor. Tot personalul implicat beneficiaza de intreaga gama de documentatie tehnica si acces permanent la cursuri si seminari de de specialitate.

Componente profesionale
- Certificare TRUSTED.RO (Programul National de Certificarea a Magazinelor Online);
- Certificare ISO 9001:2008;
- Spy Shop este marca inregistrata la OSIM;
- Spy Shop este partener in Asociatia Romana a Specialistilor in Securitate;
- Certificat ANSPDCP (operator de date cu caracter personal)

SPY SHOP
Tel.: 0356.453.007
Adr.: str. Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 3, Timisoara, jud. Timis
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.spy-shop.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 33 vizitatori și niciun membru online