Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

BIP TELECOM

Bip siglaBIP TELECOM este o societate cu capital integral roman, infiintata in anul 1997, specializata in prestari servicii in domeniul telecomunicatiilor, retelelor de calculatoare, sisteme de supraveghere, antiefractie, antiincendiu si control acces, instalatiilor electrice de interior.
Specialistii firmei, cu un grad inalt de pregatire, proiecteaza si executa la standarde ridicate toate aceste retele cu cele mai performante materiale si echipamente. Printr-o activitate sustinuta, prin calitate, seriozitate si promptitudine, portofoliul de clienti al firmei s-a dezvoltat, incluzand astazi importanti agenti economici mici, mijlocii si mari din intreaga tara, de stat sau particulare, cu capital autohton sau mixte.

BIP TELECOM comercializeaza echipamente de telecomunicatii, antiefractie, supraveghere, retele de calculator si tehnica de calcul.

In cei 14 ani de la infiintare, am reusit sa ne impunem pe piata datorita calitatii lucrarilor efectuate. Recomandarile si scrisorile de multumire primite de la clientii nostri, pot sta drept dovada a celor prezentate mai sus. Activitatea preponderenta este concentrata in Bucuresti si in localitatile limitrofe, existand insa o tendinta sustinuta de acoperire a intregului teritoriu al tarii.

Pentru imbunatatirea activitatii firmei am implementat standardele de menagement al calitatii:
- SR EN  ISO 9001:2001 (ISO 9001:2000)
- SR EN ISO/CE 27001:2006 -ISO/CE 27001:2005
- SR EN ISO 14001:2005 / ISO 14001:2004
- SR OHSAS 18001:2008/OHSAS 18001:2007
- SA 8000:2008

OBIECTUL DE ACTIVITATE

I) Telecomunicatii
II) Retele de calculatoare
III) Sisteme de securitate
IV) Consultanta
V) Asistenta tehnica

Principii
Este binecunoscuta situatia in care telefonul nu are ton, calculatorul nu mai porneste sau se blocheaza, iar imprimanta tipareste dupa bunul sau plac tot felul de caractere necunoscute. De aceea principiul fundamental al companiei este acela al realizarii de servicii complete, fara repros in ceea ce priveste calitatea si promptitudinea. Incercam, prin seriozitate si punctualitate sa schimbam ideea ca in Romania serviciile lasa de dorit. De asemenea, prin “servicii complete” intelegem absolut orice fel de interventie in domeniul tehnologiei informatiei si/sau a securitatii.

O constanta in activitatea firmei este aceea a transformarii colaborarii cu un client intr-un parteneriat de lunga durata, in care pozitia noastra este aceea a reprezentarii clientului in toate aspectele IT si de securitate, parteneriat in care pastrarea confidentialitatii informatiilor legate de activitatea clientului reprezinta de asemenea un principiu fundamental.

Contractele de asistenta tehnica pentru administrarea si intretinerea retelelor de calculatoare si telefonie, a sistemelor de securitate presupun rezolvarea tuturor problemelor clientului, indiferent de numarul sau specificul defectiunilor. Cum numarul de interventii este nelimitat, fara sa existe o clauza de plata suplimentara a abonamentului, interesul societatii este acela de a rezolva fara repros toate problemele, pentru a reduce numarul de interventii necesare la sediul unui client. Acest fapt conduce la sporirea increderii partenerilor nostrii si la eliminarea din activitatea acestora a situatiilor in care o defectiune se rezolva partial sau temporar.

Cum mai mult de 80% din activitatea firmei o reprezinta serviciile, care sunt dificil de probat odata cu trecerea timpului, colaborarea nu poate exista decat pornind de la ideea de “fair play”si “buna credinta”.

Prin diversitatea activitatilor si prin adaptabilitatea la conditiile specifice fiecarui client, Bip Telecom a devenit un furnizor constant atat pentru firme mici, cu cinci-zece calculatoare, cat si pentru companii mari, cu retele de sute de calculatoare.

Prin calitatea produselor si prin tarifele practicate, prin deschiderea catre nou si prin curajul necesar lucrarilor de anvergura, Bip Telecom se prezinta ca o firma de viitor cu disponibilitate pentru orice colaborare in domeniul tehnnologiei informatiei.


Tel.: 021.327.26.02
Fax: 021.320.08.15
Intrarea Parfumului nr. 1, sector3
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.bip.ro
Director general: Lucian Badica
Director tehnic: Dragos Iorga

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online