Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

AVAG Security Service

In ziua de astazi siguranta familiei, a casei si a afacerii sunt extrem de importante, iar timpul necesar pentru rezolvarea acestor probleme este tot mai scurt, societatea noastra va propune solutii si rapide eficiente pentru rezolvarea acestor probleme, punandu-va la dispozitie echipamente de inalta tehnologie de la producatori renumiti in domeniu.

AVAG Security Service va ofera servicii de calitate prin specialisti cu experienta de peste 20 ani in domeniul sistemelor de securitate/supraveghere si al automatizarilor, cu certificari ale formatorilor profesionali recunoscuti de catre autoritatile in domeniu din Romania (ARTS, MECTS etc.). Ne preocupam permanent de pregatirea continua a angajatilor prin cursuri si seminarii organizate de producatorii de echipamente, pentru a fi mereu la curent cu noutatile si practicile in domeniu.

Prin activitatile noastre definim sistemele pe care le implementam ca fiind sisteme SIGURE, nu sisteme care sa fie aproape sigure. Cand spunem ca un sistem realizat de noi este sigur, aceasta este o certitudine. Sistemul care trebuie sa fie sigur inseamna mult. Impunand aceasta judecata, sustinem de fapt conditia care exclude contrariul. Si, in acelasi timp, exclude “tertul” care altereaza identitatea sistemului. Adica acel „demon“ care se ascunde in lipsa de precizie şi care poate transforma conjunctia in disjunctie. Acel demon numit „eroare“ sau „indoiala“ constituie, in logica dinamica, o oscilatie intre contradictie si noncontradictie, intre adevarat si fals. Este fals acel rationament care afirma ca eroarea nu are valoarea unei identitati false si nu creeaza pericol.

In conditiile actuale, trebuiesc reconsiderate sistemele de securitate, avandu-se in vedere upgrade-ul sau chiar inlocuirea sistemelor acolo unde se impune. Se naste fireasca intrebare DE CE? Raspunsul: deoarece costul insecuritatii este mai mare decat costul securitatii. Ne demonstreaza acest lucru evenimentele petrecute in ultima perioada de timp.

Ne propunem sa oferim servicii excelente clientilor nostri, la un pret corect de piata, calitate superioara, sa raspundem tuturor nevoilor clientilor, sa respectam etica profesionala si sa respectam confidentialitatea clientilor si a cerintelor acestora.

AVAG Security Service
Tel.: 0756.407.135
Fax: 0318.157.481
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.avagsecurity.ro, www.avag.ro
Director general: ing. Valentin Magyar

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 28 vizitatori și niciun membru online