Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Seifuri, case de bani, dulapuri de securitate

HESPER S.A.

HESPER S.A. Bucuresti este unul dintre principalii producatori de tehnica de securitate mecanica (seifuri, containere de siguranta) din Romania.

Fondata in 1877, firma are o indelunga traditie in productia industriala, de-a lungul timpului si in prezent atat produsele cat si beneficiarii fiind o garantie a calitatii si competitivitatii pe orice piata.

Incepand cu anul 1991, HESPER produce si seifuri/case de bani, executate initial in conformitate cu Normele A2P Franta.

Produsele de TEHNICA DE SECURITATE MECANICA executate de HESPER respectand Normele Europene si destinate pastrarii in siguranta a banilor, documentelor, valorilor si armelor sunt:

- Seifuri cu cifru electronic sau mecanic si/sau cheie, in clasa de securitate 1 si 3, agrementate de MLPAT – ICECON. In aceasi gama, va oferim si seifuri cu sertar de transfer, pentru casierii cu program permanent, la care introducerea banilor in seif se face fara deschiderea usii si oferind astfel un nivel de protectie ridicat
- Containere de securitate pentru documente secrete, conform normelor ORNIS-NATO, Certificate de RASIROM
- Lazi pentru transport documente, Casete chei
- Dulapuri metalice pentru arme, documente, valori, prevazute cu rafturi si compartimente interioare.

HESPER lucreaza in conformitate cu normele de asigurare si control al calitatii ISO 9001:2008 si cu normele de securitate a muncii OHSAS 18001, fiind certificata de organele abilitate interne si internationale.

HESPER S.A.
Adr.: str. Dr. C-tin Istrati nr. 1, sector 4, cod 040542, Bucuresti
Tel.: 021.336.23.52; 021.335.09.85; 021.335.10.50; 0730.024.213
Fax: 021.337.24.60
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.hesper.ro
Sef Serv. Marketing-Vanzari: ing. Mirela Dobre

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 6 vizitatori și niciun membru online