Publicitate | Harta site | Contact

 

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

Morar sigla

  

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

 

Paza si protectie

TEHNO SECURITY OMEGA

Tehno-Security Omega logo bunTEHNO SECURITY OMEGA SRL este un furnizor al serviciilor de securitate, fiind licentiata de I.G.P.R. prin Licenta nr. 2011/P/2011 reinoita 2014 – pentru activitati de paza si securitate si Licenta nr. 2347/T/2011, reinoita 2014 – pentru activitati de instalare si intretinere sisteme alarma si antiefractie. Societatea noastra are lucratori in domeniul de securitate cu o experienta de peste 12 ani, desfasoara activitati atat pe plan judetean cat si national si ofera urmatoarele servicii:

• Paza bunurilor si valorilor;
• Monitorizarea obiectivelor prin dispecerat;
• Interventie rapida cu echipaje mobile in cazul semnalarii unor evenimente;
• Instalarea si comercializarea sistemelor de supraveghere video, antiefractie, sisteme de detectie si avertizare incendiu, sisteme de control acces si pontaj, interfoane, videointerfoane, etc.
• Asigurarea mentenantei (service-ului) pentru sistemele de supraveghere video, antiefractie, sistemelor de control acces si pontaj, interfoanelor, videointerfoanelor etc.

Pentru aceste servicii tarifele se stabilesc prin negociere directa.

Intreaga activitate se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare, respectiv Legea nr. 333/2003 si H.G. 301/2012, precum si cu aportul unor specialisti in domeniu – aspect care influenteaza pozitiv profesionalismul angajatilor nostri, permanent fiind preocupati de calitate, operativitate si seriozitate.

Detinem experienta pe segmentul asigurarii securitatii in spatiile comerciale in care am dovedit profesionalim, calitate si seriozitate.

Aceste preocupari pot fi confirmate de beneficiarii serviciilor noastre, printre care exemplificam: Selgros Cash & Carry Romania; Vestas (Parc Eolian Facaeni); SC Europort Est ; SC Wind Power Energy; Logistic Parc Constanta.

• Dispozitivul de paza umana:
Personalul de paza este calificat si atestat profesional, echipati corespuzator anotimpului cu uniforma inscriptionata cu insemnele distinctive ale societatii de paza, dotati cu materialele prevazute in legea 333/2003.

• Interventia rapida
Echipajele de interventie sunt constituite din agenti special pregatiti, calificati si atestati profesional, echipati corespunzator si dotati cu autoturisme si mijloace de autoaparare (armament, spray iritant-lacrimogen, tomfe etc.).

• Monitorizarea sitemelor antiefractie si supraveghere video:
Sistemele antiefractie sunt monitorizate in dispeceratul nostru prin linie telefonica, comunicatoare GSM/GPRS.

• Instalarea sistemelor de supraveghere video, antiefractie, sisteme de control acces si pontaj, interfoane, videointerfoane se poate realiza dupa vizualizarea locatiei de catre spacialistii nostrii si in raport de solicitarile beneficiarului, se va stabili un deviz estimativ. Pentru executarea acestor lucrari dispunem de specialisti cu pregatire in domeniu si avizati de Inspectoratul Judetean al Politiei Constanta.

Comercializarea sistemelor de supraveghere video, antiefractie, sisteme de control acces si pontaj, interfoane, videointerfoane etc. – persoanelor interesate sa-si achizitioneze astfel de sisteme, TEHNO SECURITY OMEGA pune la dispozitia dvs. o gama diversificata de sisteme si echipamente la preturi avantajoase, adaptate posibilitatilor si cerintelor beneficiarului

• Asigurarea mentenantei (service-ului) pentru sistemele de supraveghere video, antiefractie, sistemelor de control acces si pontaj, interfoanelor, videointerfoanelor, etc. – presupune sa se asigure lunar asistenta tehnica de specialitate pentru reconfigurarea:
• zonelor si partitiilor sistemului de securitate;
• schimbarea de coduri de operare si nivele de ierarhizare ale acestora;
• actualizarea unor parametri ai sistemului de securitate;
• verificarea lunara a functionarii sistemului, din punct de vedere hardware si software.

TEHNO SECURITY OMEGA
Tel.: 0241.556.866; 0753.098.090
Fax: 0241.66.00.99
Adr.: sos. Mangaliei nr. 45, Constanta, jud. Constanta
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.dfs.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online