Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

UMO Serv

Umo siglaUMO Serv este o companie fondata in 1993, fiind specializata in servicii de paza umana si securitate electronica, cu personal calificat si bine instruit, pentru rezolvarea problemelor de siguranta in conditii deosebite de profesionalism. Compania isi desfasoara serviciile de securitate atat in judetul Vrancea, cat si in Bucuresti sau alte zone din tara, iar angajamentul pentru fiecare obiectiv o situeaza la nivelul serviciilor de cea mai buna calitate.

Certificari: Licente emise de Inspectoratul General al Politiei, Directia Politiei de Ordine Publica Bucuresti, nr. 0287/P (paza) si 0212/T (tehnic), in conformitate cu Legea 333/2003. Autorizatie de proiectare, executie si mentenanta instalatie de detectie, limitare si stingere a incendiilor A0444, A0450, A0475, A0495. Atestat ANRE nr. 7543 – proiectarea si executarea de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, tip ”B”. Calitatea produselor si serviciilor oferite este de cel mai inalt nivel, UMO Serv fiind certificata pentru: Managementul Calitatii ISO 9001:2000, Managementul Mediului ISO 14001, Managementul Securitatii si Sanatatii ocupationale SR OHSAS 18001:2008, acreditarea fiind efectuata de ICS Registrars (Marea Britanie).

Servicii:
Paza obiective, bunuri si valori - Asiguram personal calificat, echipament si logistica specifice fiecarui obiectiv in parte. Pentru atingerea unei bune performante, agentii sunt antrenati, bine pregatiti si dotati corespunzator activitatii pe care o desfasoara.

Sisteme electronice de securitate - Sistemele electronice de alarma furnizate si instalate de catre firma noastra sunt de cea mai buna calitate, promovam sistemele nou aparute pe piata de profil pentru a oferi un grad sporit de protectie. Gama serviciilor noastre cuprinde instalarea sistemelor de alarma: antiefractie, antiincendiu, televiziune cu circuit inchis, automatizari usi si bariere, interfonie si videointerfonie, control-acces si pontaj.

Monitorizare si interventie rapida - Monitorizam prin dispecerat propriu sistemele de securitate si intervenim rapid pentru rezolvarea problemelor de securitate. In caz de necesitate echipajele se deplaseaza in cel mai scurt timp la obiectivele aflate sub paza sau protejate cu sisteme de alarma.

Transportul valorilor - Se efectueaza la standardele impuse de legislatia in vigoare, fiind folosite autoturisme de ultima generatie dotate conform cerintelor actuale in domeniu. Echipajul este specializat pentru acest gen de activitati, agentii care executa transportul valorilor find dotati corespunzator activitatilor desfasurate.

Cursuri atestare profesionala - Sustinem cursuri in meseria de agent de securitate, cursuri obligatorii atat pentru personalul societatilor de paza, cat si pentru agentii economici care executa paza cu personal propriu. Personalul pregatit de catre instructorii nostri este in permanenta antrenat sa execute cele mai complexe misiuni.

Garda de corp - Detinem personal specializat pentru acest segment de activitate, pregatit si instruit pentru cele mai dificile situatii. Asiguram protectia pentru persoane fizice - discreta sau la vedere - in diverse situatii sau pentru persoane juridice si oferim confidentialitatea deplasarilor, activitatilor sociale si ale celor private in cazul acestui gen de activitate.

Sisteme de monitorizare prin GPS - Oferim ca solutie moderna de securitate serviciul de monitorizare prin GPS. Acest dispozitiv de urmarire ofera numeroase avantaje datorita tehnologiei sale avansate, informatii precise si rapoarte stabile indeosebi pentru firmele ce detin flote de masini sau ca protectie impotriva furturilor auto.

Umo pazaUMO Serv - Sisteme de securitate
„Siguranta ta. Profesia noastra”

Contact:
Sediul Focşani
str. Alexandru Vlahuta nr. 19, ap. 3, Focsani, jud. Vrancea
tel./fax: 0237/217.482
mobil: 0728-409.409
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.umoserv.ro

Punct de lucru – Bucuresti
str. Fraului nr. 28, sector 2
tel./fax: 021/252.06.44
mobil: 0727-739.635
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.u-e.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 11 vizitatori și niciun membru online