Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

RANDORY SECURITY

Compania de Paza si Protectie RANDORY SECURITY este o societate comerciala care isi desfasoara activitatea in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 333/2003. De la infiintare, societatea noastra este implicata intr-un proces continu de extindere, astfel ca in prezent deservim un numar foarte mare de persoane juridice si fizice.
Serviciile noastre sunt orientate catre satisfacerea tuturor clientilor, prin gama diversificata de servicii oferite.
Obiectivul nostru este sa reusim permanent sa implementam solutiile optime de securitate pentru clienti, individualizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia.

Serviciile oferite de compania noastra sunt urmatoarele:

PAZA SI PROTECTIE

Societatea noastra dispune de agenti cu experienta si pregatire de specialitate, instruiti, autorizati de organele abilitate. Agentii sunt echipati in uniforma adecvata pentru interior si exterior, iarna-vara, avand insemne distincte, dotati cu tomfe, spray paralizant, telefoane mobile, statii emise receptie,pistoale cu glont si pistoale cu gaz in cazul in care este necesar. Societatea organizeaza periodic pentru agentii de paza si agentii de interventie cursuri de pregatire cu personal specializat in domeniu, proveniti din randul cadrelor MI, MApN.

INTERVENTIE RAPIDA CU ECHIPAJE MOBILE si MONITORIZARE

CPP RANDORY SECURITY SRL dispune de echipe de interventie cu o inalta pregatire de specialitate care pot interveni in cel scurt timp posibil pentru cazuri speciale si in sprijinul agentiilor de paza in functie de necesitate, atat ziua cat si noaptea. Societatea dispune de un dispecerat propriu, dotat cu cele mai noi echipamente video si de semnalizare in domeniu.
In cazul in care are loc o semnalizare efectuata prin intermediul telefonului mobil sau a statiei radio emisie-receptie, echipa de interventie actioneaza imediat in vederea rezolvarii situatiei aparute.Evenimentul produs, atac, agresiune, efractie, incendiu, sabotaj, panica este anuntat persoanelor desemnate de beneficiar precum si sectiei de politie de pe raza obiectivului monitorizat.

GARDA DE CORP

Se efectueaza pentru anumite activitati, conferinte, festivitati, escorta VIP cu agenti specializati care pot asigura protectia persoanelor participante si pot monitoriza accesul participantiilor si al vehiculelor. Persoanele straine care apeleaza la serviciile noastre pot BENEFICIA ATAT DE AGENTI SPECIALIZATI CAT SI MASINI INCHIRIATE DE ULTIMA GENERATIE pe tot teritoriul tarii in deplina siguranta si discretie.

CONSULTANTA

CPP RANDORY SECURITY SRL asigura pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc, stabilitatea dispozitivului propriu de paza si instruirea personalului cu astfel de atributii. Totodata societatea poate asigura asistenta de specialitate la redactarea planului de paza (atributie care potrivit L333/2003 revine beneficiarului) si sustinerea acestuia in vederea aprobarii de catre autoritati.

 

 

CONTACT:
Str. Stoica Ludescu, Nr. 18
Sector 1, Bucuresti
Tel: 021 9848; 021 20 60 161
Tel/Fax: 021.420.40.29
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.randorysecurity.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online