Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

NERA MURESAN SECURITY

Nera sigla_catalogNERA MURESAN SECURITY, societate specializata de paza si protectie, este una dintre cele mai puternice firme de profil din Transilvania, fiind singura societate de paza si protectie din Cluj, cu dispecerate avizate in jud. Cluj (Cluj-Napoca, Turda-Campia Turzii, Gherla-Dej) si jud. Satu Mare.
Societatea Nera Muresan Security desfasoara activitati de paza si protectie incepand cu anul 1992, abilitata fiind de Inspectoratul General al Politiei prin licentele de functionare nr. 0693/paza si 0641/tehnic.

De la infiintare, societatea Nera Muresan Security este implicata intr-un proces continuu de extindere, astfel ca, in prezent deservim un numar de peste 1000 clienti.
Serviciile noastre sunt orientate catre satisfacerea tuturor clientilor, prin gama diversificata de servicii oferite:
- servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor
- servicii de monitorizare permanenta prin dispecerate zonale a obiectivelor pazite cu sisteme electronice impotriva efractiei
- interventii cu echipaje specializate in caz de evenimente, dotate si inarmate in conditiile legii
- proiectare si instalare de sisteme de alarmare contra efractiei si incendiului
- sisteme de televiziune cu circuit inchis
- sisteme de control acces
- sisteme de interfonie
- dispecerat de monitorizare: - pe linie telefonica din 1996; - radio din 1997; - GPRS din 2005
- interventie cu echipaje specializate in caz de alarma
- asigurarea securitatii transporturilor de valori
- protectie si paza persoane fizice (garda de corp)
- formare profesionala agenti securitate

Personalul de paza este angajat, selectionat si instruit profesional conform dispozitiilor legale in vigoare, dotat cu uniforma proprie si insemne distinctive, echipamente de comunicatie, mijloace tehnice de autoaparare.
Echipajele de interventie sunt formate din agenti de interventie echipati adecvat pentru o interventie rapida si eficienta in cazul oricarui tip de situatie; de asemenea echipa tehnica de care societatea noastra dispune este formata din personal specializat la cele mai inalte standarde.

Societatea este condusa de o echipa de profesionsti cu o vasta experienta in domeniul securitatii, acumulata in decursul celor 20 de ani de existanta.
Prin serviciile noastre dorim sa oferim profesionalism, siguranta si multumirea clientilor nostri. De aceea, prin calitatea serviciilor si produselor noastre si datorita promptitudinii cu care raspundem solicitarilor Dvs., suntem siguri ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Tel.: 0264-591.880; 0740.311.472
Adr.: str. G-ral Dragalina nr. 73-75, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.neramuresan-security.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online