Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

LIVCO SECURITY

Livco siglaSocietatea Comerciala LIVCO SECURITY SRL, autorizata in activitati de paza, protectie si mentinere a ordinii in locuri publice, a preluat si asigurat paza in diferite obiective comerciale si industriale, reusind o prestatie ireprosabila si deosebit de eficienta, evitarea situatiilor limita facandu-se prin buna pregatire a angajatilor nostri si prin masurile preventive adoptate.

Agentii de securitate sunt instruiti pentru a lucra cu publicul, avand tact, fermitate si o pozitie decenta, acestia fiind dotati cu:
- vesta antiglont;
- sisteme de comunicatii in reteaua GSM (telefoane mobile);
- tomfe din rasini armate cu fibra de sticla si/sau carbon;
- spray-uri iritant-lacrimogene/paralizante;
- lanterna;
- statii de emisie –receptie.

Personalul de interventie rapida este dotat suplimentar fata de agentii de securitate cu veste multifunctionale, spray-uri iritant-lacrimogene, telefoane mobile, statii de emisie-receptie, autoturisme.

La solicitarea beneficiarului, societatea noastra dispune de suficient potential uman si tehnico-tactic pentru a suplimenta oricand numarul posturilor din obiectiv.

Departamentul de paza asigura:
- serviciul de paza, protectie, supraveghere si control pentru agenti economici din sectorul public si privat: resedinte, sedii de corporatii si societati de productie, depozite, complexe turistice si comerciale, case de amanet sau de schimb valutar, unitati spitalicesti, sportive si de invatamant,  targuri, expozitii, restaurante, baruri;
- serviciile de ordine, protectie si protocol pentru desfasurarea in conditii optime a manifestarilor publice: competitii sportive interne si internationale, manifestari religioase, concerte si spectacole, congrese si conferinte;
- o parte a personalului nostru este pus la dispozitia clientilor care solicita servicii de garda de corp sau insotire de persoane VIP in situatii de forta majora.
- organizarea de patrule si pande in obiectiv pentru prinderea in flagrant a persoanelor care incearca sa sustraga materiale sau sa patrunda fraudulos in perimetru.
- consultanta de specialitate si asistenta tehnica pentru masurile ce se impun in asigurarea bunurilor si a valorilor: dispozitiv de paza, fisa postului, plan de paza;
- serviciul de paza, interventie si patrulare cu autoturisme deservite cu echipaje mobile de interventie rapida si patrulare, instruite si dotate conform Legii 333/2003, cu rolul de a inspecta sau de a intari paza la obiective si de a interveni in teren in sprijinul agentilor de securitate.

Printr-un control eficient si o buna cunoastere a situatiei operative din teren, coordonatorii dispozitivelor de paza, garanteaza o prestatie de calitate, fara evenimente.

Contact:
Tel.: 021/222.79.60; 021/222.79.62
Fax: 021/222.79.62
Bd. Aviatorilor nr. 17, biroul 7, sector 1, Bucuresti
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.livco-security.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 16 vizitatori și niciun membru online