Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Florentina Neicu, Presedinte Executiv NEI Holding: "Vor mai avea loc fuziuni si achizitii in piata de securitate din Romania"

Dna Presedinte Executiv Florentina Neicu, va rugam sa ne spuneti daca a fost greu drumul de la idee, la ceea ce inseamna azi NEI GUARD si, implicit, NEI Holding.
Este nevoie de foarte mult timp si in special de o echipa devotata acestui segment de piata pentru a te impune. Am parcurs un drum greu, insa ambitia noastra a fost mai mare. Cu o experienta de peste 12 ani in serviciile de securitate, suntem unul dintre principalii asiguratori nationali de securitate si protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii.

"Diferenta o fac angajatii NEI GUARD deoarece lucram cu oameni pentru oameni"

La prima vedere, aproape toate firmele din domeniu ofera aceleasi servicii. Unde se face diferenta?
NEI GUARD este o companie de securitate cu acoperire nationala ce ofera servicii si produse de inalta calitate atat companiilor mari, cat si persoanelor fizice. Pe langa acestea, diferenta o fac angajatii NEI GUARD deoarece lucram cu oameni pentru oameni. Ne place sa fim inovativi; intotdeauna am cautat sa venim cu ceva nou pe piata de securitate, iar acest lucru se observa in piata.

Va rugam sa nominalizati cateva evenimente deosebite la care NEI Guard a luat parte de-a lungul activitatii.
In fiecare an avem evenimente de amploare nationala si internationala. De exemplu in 2012 am asigurat urmatoarele evenimente: Dance Master 2012, Gala de box Invinvibilii 5, Caravana Coca-Cola la nivel national, Pasarea Colibri, TopGear, Liza Panait, Gala de box “Campion pentru Romania” – Lucian Bute si lista poate continua.

Care ar fi obiectivele pentru acest an?
In 2012 dorim sa ne consolidam pozitia printr-o dezvoltare continua a firmelor din grup. Am avut intotdeauna o abordarea prudenta a afacerii de aceea dupa perioadele de crestere urmeaza in mod necesar consolidarea. Tocmai de aceea 2012 este un an in care pozitia atinsa pe segmentul de paza coroborata cu dezvoltarea celorlalte firme din grup, in special NEI Medica si NEI Fire, necesita actiuni de consolidare. Departamentul nostru de resurse umane este inima programelor noastre de pregatire, iar dezvoltarea inseamna pentru noi in primul rand consolidare si sanatate financiara.

Dna Presedinte, care credeti ca va fi evolutia pietei de securitate din Romania in urmatorii 2-3 ani?
Vom asista in continuare la o restrangere a numarului de furnizori si prestatori, precum si achizitii ale companiilor mici de catre principalii jucatori de pe piata. Sunt sigura ca vor mai avea loc fuziuni si achizitii in piata de securitate din Romania

Care ar fi diferentele majore dintre piata de securitate romaneasca si cea din Occident?
Diferenta majora este perceptia clientilor asupra serviciilor de securitate. In Occident securitatea familiei sau a bunurilor reprezinta o prioritate. La noi marea majoritate acorda atentie asupra acestui aspect, abia dupa ce au fost pusi in fata faptului implinit. Fiindca ne dorim sa schimbam aceasta mentalitate, NEI GUARD isi intampina clientii cu pachete speciale, astfel incat achizitia unui sistem de securitate sa nu fie o problema.
In momentul de fata avem pachete care ofera gratuit sistemul de securitate (de mentionat ca NEI GUARD lucreaza doar cu echipamente de inalta calitate) si comunicatorul GPRS in custodie. Practic, clientul plateste doar abonamentul de monitorizare si interventie.

Care dintre serviciile oferite sunt cele mai profitabile in momentul de fata?
Nu putem discuta in mod individual despre profitabilitate. In general, contractele strategice sunt complexe si implica pachete de servicii menite sa se traduca intr-un ROI superior pentru beneficiarul final.

Portalul www.securitatesiprotectie.ro va alcatui TOPUL FIRMELOR DE PAZA SI SECURITATE DIN ROMANIA. Considerati oportuna o astfel de actiune si de ce?
Da, este o actiune buna, insa depinde dupa ce se va ghida acest top. In acest top trebuie luate in calcul si datoriile companiilor catre bugetul de stat, furnizori si salariati, nu doar cifra de afaceri. Spun acest lucru, deoarece suntem printre putinele companii de scuritate din Romania fara datorii catre bugetul de stat, furnizori sau angajati.

Vom tine cont de observatia dvs!

In cadrul NEI Medica, una dintre firmele holdingului, oferiti si servicii de Medicina Muncii. Va rugam sa creionati principalele repere ale acestei activitati (serviciile oferite, dotari, oferte speciale etc.).
NEI MEDICA ASIST ofera serviciul de Medicina Muncii structurat in functie de riscurile profesionale specifice companiei client, identificate in prealabil de specialisti in domeniu.
In conformitate cu Legea nr. 319/2006 si Normele Metodologice de Aplicare Publicate in Monitorul Oficial nr. 882/30.10.2006 si HG Nr.355/2007.

Atributiile serviciului de Medicina Muncii:
• organizarea si participarea la evaluarea riscurilor profesionale;
• monitorizarea starii de sanatate a angajatilor prin:
• examen medical la angajare – prevazut in fisa postului;
• control medical periodic- prevazut in fisa postului;
• examen medical la reluarea muncii;
• examen medical de adaptare;
• reabilitarea profesionala si reorientarea profesionala in caz de accident de munca;
• comunicarea riscului profesional catre toti factorii implicati in procesul muncii;
• consilierea angajatorului privind adaptarea muncii la caracteristicile psiho- fiziologice ale angajatului;
• consilierea angajatorului pentru fundamentarea strategiei de sanatate si securitate la locul de munca;

A. EXAMINARI MEDICALE CONTROL MEDICAL PERIODIC /CONTROL MEDICAL LA ANGAJARE ;
B.EXAMEN MEDICAL LA RELUAREA ACTIVITATII
Examenul medical la reluarea activitatii se efectueaza dupa o intrerupere a activitatii (minim 90 zile) pentru motive medicale sau o perioada de 6 luni indiferent de motive, in interval de maxim 7 zile de la reluarea activitatii.
In cadrul examenului medical de reluare a activitatii se efectueaza aceleasi examinari medicale ca si la controlul medical la angajare in functie de postul ocupat.

AVANTAJE:
• reducerea absenteismului;
• cresterea eficientei companiei client prin verificarea si vizarea concediilor medicale ale personalului angajat;
• continuitatea procesului de productie prin amenajarea de catre societatea client a unui spatiu, corespunzator din punct de vedere igienico-sanitar, pentru efectuarea controalelor de medicina muncii la sediul societatii;

BENEFICII SUPLIMENTARE
• Gratuit vizare si verificare corectitudine concedii medicale
• Posibilitatea arondarii la medicul nostru de familie, astfel puteti beneficia in acelasi loc de recomandari, retete gratuite sau compensate, concedii medicale, fara a mai fi nevoie de deplasarea la medicul de familie propriu;
• Gratuit un EKG /salariat/an ;
• Campanie de vaccinare antigripala – exclusiv costul vaccinului;
• reducere de 10% pentru orice serviciu medical oferit de NEI MEDICA ASIST.

Cand considerati ca un business in domeniul securitatii private sau in alt domeniu a ajuns la maturitate, a atins EXCELENTA?
Excelenta este un deziderat care te determina sa evoluezi continuu si daca ar fi sa il traduc in termeni operationali atunci excelenta poate fi atinsa daca:

- iti pasa mai mult decat altii, considera ca este intelept
- iti asumi riscuri mai mari decat altii, cred ca este sigur
- visezi mai mult decat altii, considera ca este practic
- astepti mai mult decat altii, considera ca este posibil

NEI GUARD in date si cifre semnificative. Logistica, echipamente, capital uman, prezenta in teritoriu etc.
Dispecerat national: 1 (Bucuresti)
Dispecerat regionale: 3 (Constanta, Craiova, Brasov)
Locatii in tara: Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinti, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Resita, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Targoviste, Teleorman, Timisoara, Valcea.
Obiective protejate: peste 11.000 la nivel national
Echipaje de interventie: peste 170 la nivel national
Agenti de paza: peste 2700

Clienti: Carrefour, CEZ Romania, Cora, Credit Europe Bank, BRD, Emporiki Bank, EUROINS, ING Bank, Mechel, Kiabi, Scania, Electrica Serv, Lafarge, Mark Twain International School, Meridian Group, Urgent Curier, International Leasing etc.
Parteneri: SIEMENS, EATON, Sagem, Elbit Systems, Ericsson, Moeller, Novensys, Samsung, JVC, HP, Schnider, Siveco, Dacom – GE, LG.

Interviu realizat de C.D. & C. P.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online