Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Camerele de supraveghere HDCVI, solutia moderna de supraveghere CCTV

Skut Laurian SandruIn ultimii ani se incearca o tranzitie destul de rapida pe piata sistemelor de supraveghere, de la SD la HD. Cea mai buna solutie pentru aceasta tranzitie par a fi camerele de supraveghere HDCVI, care au preturi accesibile, nu necesita modificari majore la vechile sisteme de supraveghere si sunt foarte fiabile. Tehnologia HDCVI se bazeaza pe scanare progresiva si este folosita in intreaga lume, din ce in ce mai mult. Rezultatele acestei tehnologii sunt impresionante si dau speranta tuturor celor care detin camere de supraveghere SD, ca pot sa beneficieze de un upgrate fara sa scoata prea multi bani din buzunar. In prezent, pe piata sunt peste 400 de milioane de camere de supraveghere SD, asadar, este o multime de loc pentru aceasta tranzitie.

Laurian Sandru, PR manager la Skut.ro, explica ce reprezinta sistemele HDCVI si de ce sunt acestea atat de benefice.

Ce sunt, asadar, sistemele HDCVI?
HDCVI este un acronim care vine de la High Definition Composite Video Interface. Denumirea reprezinta un sistem de transmisie video analog, in format HD. Cei care au dezvoltat aceasta tehnologie sunt cei de la Dahua Technology iar scopul lor a fost acela de a putea inlocui cu usurinta HD-SDI, in conditiile in care acesta este un sistem greu de adaptat la diversele tipuri de supraveghere video.

Care sunt diferentele dintre HD-SDI si HDCVI?
Integrarea cu usurinta a sistemelor cu camere HDCVI este principala diferenta fata de variantele HD-SDI. In cazul sistemelor HD-SDI sunt bine cunoscute problemele date de limita de distanta sau cele date de modul in care afecteaza lumina florescenta, dispozitivele wireless sau campurile magnetice imaginea si calitatea acesteia.

Cat de mult rezolva aceste probleme un sistem HDCVI?
Diferentele intre sisteme sunt vazute cu ochiul liber. In cazul sistemului HDCVI, creat de cei de la Dahua Technology, camerele pot transmite imaginile pe distante de pana la 500 de metri, fara a fi nevoie de niciun echipament suplimentar. In cazul sistemelor HD-SDI, transmisia se face prin cabluri coaxiale iar calitatea maxima este transmisa pe distante de maxim 100 de metri.

Este importanta distanta pe care este transmis semnalul?
Cu siguranta, este foarte importanta, in conditiile in care foarte multe sisteme de supraveghere sunt integrate in companii mari, sau in centre comerciale mari, unde semnalul video trebuie sa fie transmis pe distante ce depasec 100 de metri. HDCVI elimina limitarile impuse de HD-SDI si permite o transmisie de o calitate mult mai buna, chiar daca sistemul este folosit in conditii ambientale mai dificile.

Este nevoie de recablare, in momentul in care se face trecerea la sistemele HDCVI?
Nu! Acesta este cel mai mare avantaj al acestui sistem. Costurile de tranzitie de la SD la HD sunt foarte mici, lucrandu-se pe sistemele CCTV care sunt deja instalate. HDCVI transmite 3 semnale pe un singur cablu coaxial, asadar, la camere de tip PTZ, unde exista si dotari suplimentare cum ar fi zoom-ul sau tilt-ul, nu mai sunt necesare cabluri adiacente.

Concureaza sistemele HDCVI cu sistemele IP?
Nu se poate vorbi despre o concurenta, deoarece fiecare din cele doua sisteme are un alt scop. Sistemele IP sunt destinate inlocuirii industriei CCTV, in timp ce sistemele HDCVI sunt destinate imbunatatirii industriei. In plus, conceptul este total diferit, in conditiile in care CCTV reprezinta un circuit inchis, in timp ce IP este un circuit deschis, mult mai complex si mai amplu.

Recomandati tehnologia HDCVI celor care isi doresc imbunatatirea sistemelor de supraveghere pe care le au?
Cu siguranta, iar aceasta recomandare este bazata pe un numar mare de motive. In primul rand, imaginea este de o calitate foarte buna si poate fi transmisa pe distante de pana la 500 de metri, folosind doar cabluri coaxiale sau UTP. De asemenea, un avantaj este faptul ca pot fi folosite camerele PTZ si un altul este reprezentat de o latenta aproape inexistenta fata de camerele IP.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 23 vizitatori și niciun membru online