Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Leasingul operational continua sa creasca in ritm alert

Dupa profiturile anuntate de banci, este randul pietei de leasing operational sa raporteze o crestere de 24% in primul trimestru din 2012 fata de perioada similara a anului anterior. Comparativ cu sfarsitul anului 2011, cresterea a fost de 8%, atingand 40.356 de unitati. In primele 3 luni ale anului, 2.261 autovehicule au fost inmatriculate prin leasing operational, reprezentand mai mult de 16% din totalul inmatricularilor de autoturisme si autovehicule comerciale usoare.
"Cresterea de la 12%, la finele lui 2011, la 16% a cotei de masini livrate in leasing operational din total inmatriculari, reprezinta o confirmare a faptului ca tot mai multe firme au apelat la aceasta forma de utilizare a autovehiculelor. Argumentul il reprezinta reducerea cheltuielilor cu administrarea parcurilor auto, pe langa o bugetare fixa pe termen lung si eliminarea unor riscuri care nu tin de core-business-ul lor”, a declarat Bogdan Apahidean, Presedinte ASLO.
Conform datelor centralizate de ASLO, in acest moment, in topul primelor 5 companii membre intra: ALD Automotive cu 16.8% cota de piata si o flota de 6.781 unitati, Porsche Mobility cu 16.5% cota de piata si 6.670 autovehicule, LeasePlan Romania cu 16.4% cota de piata si o flota de 6.600 de unitati, Arval Service Lease Romania cu 11.3% cota de piata si 4.545 unitati si RCI Finantare cu 3.141 autovehicule si o cota de piata de 7.8%.
Pentru 2012, estimarea de crestere a pietei de leasing operational s-a modificat  in sens crescator, la minim 20%, insemnand o valoare totala de peste 44.000 unitati.
Desi in scadere fata de anul trecut, full service leasing (finantare si management de flote) a fost in continuare dominant in structura serviciilor solicitate, in primul trimestru, in randul companiilor membre ASLO, reprezentand 67.7% din portofoliu. Urmeaza serviciile de management de flote - 23.8% (in usoara crestere) si de cele de leasing operational (exclusiv finantare) – 8.5%, in usoara scadere fata de situatia inregistrata la sfarsitul anului 2011.
Cu ocazia adunarii generale a asociatiei din data de 24 aprilie, a fost reales pentru inca un an consiliul director al asociatiei alcatuit din domnul Bogdan Apahidean, director general LeasePlan Romania, in calitate de presedinte, domnii Christian Busch, director general Arval Service Lease Romania, si Daniel Ivan, director general Fleet Management Services, in calitate de vicepresedinti.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 32 vizitatori și niciun membru online