Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Guvernul Ponta propune control financiar fiscal de fond doar o data la trei ani pentru IMM-uri

Cabinetul Ponta propune, in programul de guvernare, control financiar fiscal de fond o data la trei ani pentru IMM-uri si aplicarea principiului "o singura data" in vederea eliminarii solicitarilor adresate IMM-urilor de catre o institutie publica de a depune documente emise de catre alte institutii
In documentul depus la Parlament, sunt mentionate o serie de masuri avute in vedere pentru "sporirea competitivitatii" economice si "refacerea increderii" in mediul de afaceri romanesc, intre acestea numarandu-se si accesul crescut la achizitii publice pentru IMM-uri, "stimulat direct prin cadrul de reglementare, favorizand si sistemul de calificare al acestora si simplificarea criteriilor de eligibilitate".
In programul de guvernare sunt inscrise, de asemenea, efectuarea unui "control financiar fiscal de fond o singura data la trei ani pentru IMM-uri si aplicarea principiului «o singura data» in vederea eliminarii solicitarilor adresate IMM-urilor de catre o institutie publica de a depune documente emise de catre alte institutii".
Relansarea industriei imobiliare si conexe "inclusiv prin introducerea de noi instrumente ca de exemplu obligatiunile garantate cu portofolii de active" reprezinta un alt obiectiv din programul de guvernare.
De asemenea, Guvernul Ponta are in vedere elaborarea si implementarea "Testului IMM" - Impactul asupra IMM-urilor, precum si lansarea unui Program de micro-industrializare.
La acelasi capitol sunt prevazute promovarea de masuri pentru reducerea costului creditului dintr-o perspectiva sistemica, cresterea intermedierii financiare prin dezvoltarea unei platforme de scontare, infiintarea institutiei mediatorului de credite, introducerea unui registru de creante, precum si infiintarea de fonduri de risc cu concentrare pe economia Romaniei.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 30 vizitatori și niciun membru online