Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Increderea investitorilor in mediul de afaceri romanesc a crescut puternic in ultimele luni

Increderea investitorilor in mediul de afaceri din Romania s-a imbunatatit puternic in intervalul februarie-aprilie, in contextul unei perceptii semnificativ mai bune la nivelul Europei Centrale si de Est, potrivit unui sondaj realizat de Reuters si compania de servicii financiare OeKB din Austria.
Increderea investitorilor in mediul de afaceri din Romania s-a imbunatatit puternic in intervalul februarie-aprilie, in contextul unei perceptii semnificativ mai bune la nivelul Europei Centrale si de Est, potrivit unui sondaj realizat de Reuters si compania de servicii financiare OeKB din Austria.
Indicele privind increderea companiilor straine in mediul de afaceri din Romania a urcat de la 14 puncte in perioada octombrie-ianuarie la 28 de puncte in februarie-aprilie.
O imbunatatire mai puternica decat Romania, de 22 de puncte, a inregistrat doar Ungaria, tara pentru care perceptia ramane insa predominant negativa, cu o valoare a indicelui de -9.
Increderea companiilor atinge cel mai ridicat nivel in Rusia, (58 puncte), urmata de Polonia (38 puncte), Cehia (30), Romania (28), Croatia (27), Ucraina (26), Slovacia (25), Serbia si Muntenegru (22), Bulgaria (20), Slovenia (17) si Ungaria (-9).
Mediul de afaceri din Europa Centrala si de Est a devenit mai atragator in perioada februarie-aprilie, intrucat au crescut increderea investitorilor privind perspectivele economice si optimismul privind operatiunile din regiune. Indicatorul la nivelul regiunii a urcat de la 14 puncte la 24 de puncte.
La sondaj participa 400 de companii internationale cu sediul regional in Austria, care administreaza 1.400 de companii in 19 state din Europa Centrala si de Est. Companiile au trei variante de raspuns, pozitiv, neutru si negativ. Indicele indica dirferenta dintre raspunsurile pozitive si cele negative.
O valoare peste zero semnaleaza mai multe raspunsuri pozitive decat negative, iar una sub zero ca raspunsurile negative le depasesc pe cele pozitive.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 22 vizitatori și niciun membru online