Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

RETAIL SAGA – Episode 3

Integrarea TRASSIR pentru un retail intelligent

In continuarea prezentarii modului in care TRASSIR integreaza camerele video cu POSurile in retailul inteligent, un element important il reprezinta si auditul operatorilor care urmaresc tranzactiile efectuate. Acesta este foarte util, managementul fiind informat printr-un email referitor la numarul de tranzactii evaluate de operatori, timpul de reactie, valoarea estimata a fraudelor descoperite.

Astfel, platforma TRASSIR realizeaza reducerea la minim a furturilor, pierderilor sau erorilor generate de casieri sau angajatii proprii.

Vorbind despre integrare, ce este recomandabil sa alegi? Integrare software vs integrare hardware?

Din experienta acumulata, recomandarea este in a incerca o integrare software care, pe langa costurile reduse fata de integrarea hardware, permite si preluarea in sistem a tuturor informatiilor de la POS, foarte utile atat in partea de prelucrare automata si raportarea tranzactiilor cu risc de frauda, cat si in filtrarea tranzactiilor la cerere.

Din punct de vedere al costurilor integrarea hardware este rentabila pentru retelele mici de magazine cu pana la 10-15 case de marcat. Pentru retelele mai mari integrarea software, desi necesita un cost de dezvoltare initial, devine avantajoasa si din punct de vedere costuri, excluzand necesitatea instalarii de convertoare RS232/TCPIP si a costurilor de cablare/instalare/punere in functiune si mentenanta a acestora.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online