Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

RETAIL SAGA – Episode 2

Integrarea POSului cu platforma TRASSIR asigura „pierderi ZERO”

Continuam serialul despre retailul inteligent si cum Artificial Intelligence poate ajuta la diminuarea pierderilor si furturilor din magazine, prin cele mai recente solutii tehnologice.

Softul TRASSIR poate integra toate tranzactiile de la POSurile din magazine impreuna cu camerele CCTV. Astfel, cu modulul specializat ActivePOS, se poate corela orice imagine video corespunzatoare unui anume produs, bon de casa sau operator. In acest fel, cautarea oricarui eveniment este extrem de facila si rapida. Filtrarile complexe utilizand conditionari de tip si/sau si parametri care includ, dar nu se rezuma la: operator, POS, magazin, data, tip de plata, valoarea bonului, valoarea produsului, cantitate, pret, discount, utilizare card discount, modul de introducere al codului de bare – scanare pe banda, scanare manuala, introducere manuala a codului, introducere manuala a cantitatii, etc., permit cautari cu rezultate cat mai relevante.

Utilizand algoritmi speciali, creati din experienta utilizarii acestui modul de 16 ani, in peste 10.000 de magazine, TRASSIR realizeaza identificarea acelor tranzactii cu probabilitate mare de frauda. Rata pierderile cauzate de frauda sau eroare se reduce la minim.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 18 vizitatori și niciun membru online