Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

RETAIL SAGA – Episode 1

... sau cum poate TRASSIR sa creasca vanzarile

Astazi va prezentam un tool foarte pretios in domeniul retailului inteligent: realizarea hartilor de trafic cu modulul Heat Map on Map. Softul TRASSIR are capabilitatea nu doar de a realiza hartile pentru fiecare camera CCTV, ci si de a integra imaginile captate de toate camerele, pentru a realiza raportari pentru intreg magazinul sau etajul, indiferent de dimensiuni.

In video gasiti un exemplu REAL al unui magazin cu 12 camere video instalate si modul extrem de rapid si simplu prin care se obtine evolutia traficului in magazin. Se poate selecta modulul static, cel cinematic, sau traseele pe care s-au deplasat clientii.

Platforma ofera si posibilitatea de a selecta, cu mare finete si precizie, vitezele sau raza de deplasare, astfel incat se pot obtine cele mai precise harti cinetice.

Rapoartele se pot realiza pe intervale de timp ce variaza de la o ora pana la zile, saptamani sau luni. Astfel se pot compara diversele perioade promotionale si modul in care clientii au raspuns ofertelor.

Toate datele sunt extrem de valoroase pentru a creste vanzarile, a oferi info despre unde trebuie plasate produsele sau anunturile promotiei curente, care sunt locurile mai frecventate, sau ce spatii pot fi inchiriate pentru reclama partenerilor.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 35 vizitatori și niciun membru online