Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Caz real - Sistemul UR Fog impiedica furtul dintr-un magazin

Va prezentam inca un video cu un caz real, in care tentativa de jaf a cinci persoane a fost anulata de sistemul UR Fog, ce creeaza ceata instantaneu. In acest exemplu este un magazin de telecom, insa evident ca sistemul se poate aplica oricarui tip de obiectiv ce trebuie protejat.

In astfel de situatii, timpul este elementul critic, pentru ca totul trebuie sa se termine in maxim 2-3 minute, pana la sosirea echipajelor de interventie. Cu toate ca hotii au reusit sa treaca de usa prevazuta cu folie antiefractie, deja sistemul UR Fog a inceput producerea cetii, care este atat de densa incat persoanele care au reusit sa intre in magazin au iesit imediat!

Eficienta sistemului este atat de mare, incat, practic, nu s-a furat nimic din magazin! In multe situatii, hotii chiar raman captivi in incinta, fiind apoi foarte usor recuperati de politie.

Integrarea cu sistemul video poate permite ca declansarea sistemului de ceata UR Fog sa fie actionata de la distanta de catre un operator uman, dupa confirmarea video a incidentului.

UR Fog integrat cu AZiGUARD, sistemul nostru de paza electronica bazat pe TRASSIR, asigura maximum de protectie, la minim de costuri.

AZiTREND este distribuitor exclusiv in Romania pentru UR Fog si TRASSIR.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 26 vizitatori și niciun membru online