Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Stiti ce facem mai nou cu hotii? Ii bagam in ceata… la propriu!

O preocupare constanta a echipei AZiTREND este de a implementa continuu sisteme care sa imbunatateasca serviciile de securitate.

In acest sens, lansam acum cel mai performant sistem de a crea ceata instantaneu. Daca magazinele, sediile bancare, depozitele, bancomatele sau orice alte obiective sunt plasate in zone in care echipajele de interventie pot ajunge doar in 15-20 de minute, de obicei furturile se petrec intr-un timp de maxim 3-5 minute. Asadar, la sosirea lor echipajele nu pot decat sa constate dimensiunea pagubelor.

AZiTREND a devenit distribuitor exclusiv in Romania pentru sistemul UR Fog, produs in Italia. Acest sistem poate crea ceata la orice efractie, facand ca in cateva secunde vizibilitatea sa devina practic zero, astfel incat intrusii raman captivi si nu vor mai putea sa se orienteze. Sau, chiar dacă o fac, sigur nu vor mai putea sustrage nimic.

In acest video, gasiti un caz real de incercare de efractie, din care rezulta capacitatea UR Fog de a rezolva astfel de incidente, eliminand furturile.

Acum, UR Fog adauga noi valențe sistemului AZiGUARD de paza electronica, bazat pe TRASSIR, astfel incat costurile de paza scad semnificativ, iar gradul de protectie este mult sporit.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 18 vizitatori și niciun membru online