Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

AZiTREND- Solutii pentru retail

Trei din proiectele cele mai importante implementate de AZiTREND in 2018 sunt in retelele a trei retaileri din top 10 din Romania. In aceste proiecte am activat mai multe module de analiza video de pe platforma TRASSIR, astfel incat sa fie acoperite toate cerintele specifice ale clientilor.

Modulul Face Detection/Recognition&Analytics deja a identificat persoane care in trecut creasera diverse incidente si, in momentul revenirii in zona, au fost imediat sesizate de dispecerul video, acesta procedand apoi in consecinta. Acest modul este extrem de util si pentru sales & marketing, deoarece genereaza rapoarte referitoare la raioanele cel mai des vizitate, timpul alocat, traseele preferate in magazin etc.

De asemenea creeaza rapoarte de trafic pe grupe de sex si varsta ale clientilor. Pe baza acestor informatii, se poate optimiza activitatea de merchandising, pentru cresterea vanzarilor.

Utilizand TRASSIR Active POS am reusit corelarea imaginilor cu informatiile de pe bonul de casa, astfel ca in prezent se identifica mult mai usor orice pierdere inregistrata la casele de marcat.

Paza perimetrala este asigurata 24/7 cu serviciul AZiGUARD, reducand costurile cu paza umana.

Cu modulul de LPR - License Plate Recognition, ce identifica toate autovehiculele ce intra in parcari sau in zona de aprovizionare, s-a reusit asigurarea un nivel superior de monitorizare si raportare.

In concluzie, TRASSIR a redus semnificativ costurile si asigura un nivel superior al serviciilor de securitate.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 16 vizitatori și niciun membru online