Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

De ce sa alegeti TRASSIR?

- pentru ca puteti integra intr-un sistem unic atat toate camerele video, cat si celelalte sisteme anti-efractie, control acces, detectie fum si incendiu si, practic, orice alt sistem de securitate veti instala.

- pentru ca multitudinea de module specializate fac ca TRASSIR sa fie util indiferent de industria in care activati: retail, industrial, depozite mari si logistica, pharma, horeca, banking, smart city si multe altele.

- pentru ca reduceti costurile cu paza umana cu minim 25%, in acelasi timp cu reducerea furturilor si a pierderilor.

- pentru ca va puteti bugeta corect, predictibil si fara surprize activitatea, deoarece in timp costurile sunt constante si nu cresc odata cu modificarea periodica a salariului minim pe economie.

- pentru ca puteti optimiza personalul din dispeceratele video, deoarece cu TRASSIR un agent poate supraveghea pana la 1000 de camere video.

- pentru ca puteti accesa, cu un singur click, imagini din arhiva, fara sa mai irositi timpul vazand ore de imagini in cautarea unui anume eveniment sau incident.

- pentru ca puteti controla remote instantaneu, orice sediu sau filiala din reteaua dumneavoastra, dintr-un singur centru de coordonare.

… si pentru inca multe alte motive, pe care vi le vom dezvalui oricand ne veti contacta.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 158 vizitatori și niciun membru online