Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX ofera cateva sfaturi pentru operarea in conditii optime a solutiilor de detectie din seria VXI

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, vine cu cateva precizari pentru integratorii si utilizatorii de dispozitive din seria VXI, care sa permita operarea acestora in conditii optime, cu rezultate cat mai bune in orice mediu in care sunt instalate.

Creata pentru a inlocui vechea generatie VX-402, seria de detectoare VX-Infinity contine nu mai putin de 8 modele, cu alimentare prin cablu sau de la baterii, cu tehnologie PIR (passive infrared) duala sau mixta, PIR + microunde si cu solutie anti-mascare. Astfel, utilizatorii beneficiaza de o flexibilitate deosebita, care le permite sa aleaga intotdeauna modelul potrivit pentru orice scenariu. Insa, pe langa alegerea modelului potrivit, performanta detectiei poate fi influentata si de alti factori, precum pozitia sau configurarea dispozitivelor si, de aceea, OPTEX face cateva recomandari in acest sens, foarte simplu de pus in practica.

Este important ca in momentul proiectarii si instalarii unui sistem de securitate care include detectoare din seria VXI, acestea sa fie montate corect, la o inaltime cuprinsa intre 0.8 si 1.2m, caci acesta este intervalul in care detectia se obtine cu precizia maxima. Dupa instalare tehnicienii pot ajusta acoperirea, pe o distanta cuprinsa intre 2.5 si 12m, avand la dispozitie setari de la 1 la 5. O etapa foarte importanta este si cea de testare a capabilitatii de detectie a senzorului, prin deplasarea unei persoane in zona care se doreste a fi monitorizata. In acest fel, utilizatorul are confirmarea ca sistemul de securitate opereaza in parametrii doriti si strict in perimetrul corect. Iar, pentru un plus de exigenta, testul poate fi repetat in conditii diferite de iluminat ambiental.

Un alt aspect important care trebuie avut intotdeauna in vedere la instalarea de dispozitive din seria VXI tine de caracteristicile tehnice ale acestora si anume ca pot acoperi un unghi de 900, pe o distanta de pana la 12m. Desi o astfel de caracteristica este benefica pentru utilizatorii care doresc sa monitorizeze spatii largi, ea poate deveni problematica in situatiile in care se doreste supravegherea unei regiuni restranse. Astfel, daca aria de detectie standard se suprapune cu zone de tranzit public, pot fi generate alarme false si nedorite. Din acest motiv, detectoarele din seria VXI sunt acompaniate de o serie de accesorii de mascare special concepute pentru a limita detectia la anumite zone, dupa modele prestabilite. Drept urmare, OPTEX recomanda intotdeauna o analiza prealabila a ariei care urmeaza a fi monitorizata, pentru a putea monta accesoriul de mascare adecvat atunci cand este necesar.

In concluzie, detectoarele OPTEX din seria VXI reprezinta solutii moderne si precise, potrivite pentru o multitudine de scenarii de utilizare. Datorita caracteristicilor lor tehnice, integratorii si utilizatorii pot obtine eficienta maxima atunci cand urmeaza cateva reguli simple la instalarea si configurarea lor. Produsele OPTEX pot fi comandate prin canalul de distributie din Romania format din cinci companii: BNT, ELKO Romania, NOD, SECPRAL si Siel Invest. Acesti parteneri beneficiaza de conditii speciale de comercializare si servicii de cel mai inalt nivel din partea OPTEX.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 27 vizitatori și niciun membru online