Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Propunerea Axis pentru afacerile mijlocii

Axis Communications, lider global in echipamente video de reţea, vine in intampinarea afacerilor in crestere care se deruleaza acum in Romania prin traininguri periodice si o serie de componente potrivite pentru proiectarea facila a unui sistem de securitate simplificat.

Vineri, 22 iunie, a avut loc la Bucuresti o prezentare comerciala a solutiilor Axis destinate clientilor din categoria medium business. Scopul prezentarii a fost de a aduce in prim plan solutia completa Axis compusa din: Axis Camera Station – platforma Axis de tip Video Management System (VMS), seriile de Network Video Recorders S10 si S20, precum si recunoscutele camerele de supraveghere video de la Axis. Astfel, prin utilizarea tuturor instrumentelor puse la dispozitie de Axis, se reduce semnificativ timpul necesar instalarii şi configurarii unui sistem de supraveghere video.

Printre noile concepte prezentate la eveniment s-a numarat si Axis Integrator Suite care reprezinta imbinarea a trei componente Axis care simplifica conceperea, proiectarea, testarea si monitorizarea unei solutii de supraveghere video cat mai eficienta. Prezentarile au fost sustinute de Marius Potorac-Roman, Key Account Manager Axis Communications Romania, precum si de Tomas Chumchal, Axis Medium Business Champion pentru Europa de Est.

”Toate componentele prezentate astazi partenerilor din Romania reprezinta aportul Axis la proiectarea, testarea, monitorizarea la standarde inalte a sistemelor de securitate si supraveghere video. Acestea ii ajuta pe partenerii nostri sa-si optimizeze considerabil costurile operationale si, in acelasi timp, sa ofere clientilor finali solutii profesionale la standarde inalte de calitate. Produsele Axis sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitate şi fiabilitate, fapt subliniat şi de garanţia de 3 ani oferita recorderelor AXIS”, a declarat Marius Potorac-Roman, Key Account Manager Axis Communications.

Axis Integrator Suite este alcatuit din:
Axis Site Designer – un intrument disponibil pe site-ul Axis care ajuta integratorii in faza de concepere si proiectare a unei solutii sa reduca semnificativ timpul destinat proiectarii acesteia, eliminand complet eventualele erori de natura tehnica sau financiara, dar si sa transmita clientilor oferta intr-un mod profesional.
Axis Camera Station – Aplicatia de baza care permite importarea listei de materiale create in componenta de Site Designer, iar configurarea si punerea in functiune a solutiei se poate face automat. Dupa ce sistemul este functional, acesta este testat automat dupa anumiti parametri prestabiliti pentru a elimina anumite erori care pot aparea pe parcursul instalarii. Reducerea timpilor de instalare si configurare a unei solutii conduce la eficienta, prin obtinerea unor reduceri mari a resurselor utilizate. Toate acestea vor avea un impact direct in costul total al solutiei.
Axis System Health Monitoring – Platforma Axis ofera posibilitatea integratorului de a monitoriza si mentine in parametrii optimi intregul sistem la nivel centralizat, pe toata durata lui de viata, fara a mai fi necesare deplasari programate la locatia unde s-a implementat. Aceasta platforma reprezinta o modalitate simpla si extrem de eficienta din punct de vedere al costurilor, care ajuta la eficientizarea monitorizarii sistemului dupa instalare pentru mentinerea lui in parametri.

Pe langa prezentarile comerciale sustinute pentru reteaua larga de parteneri Axis din Romania, compania organizeaza periodic seria de traininguri Axis Academy care ofera acreditarea tehnica a integratorilor pentru instalarea sistemelor Axis.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 40 vizitatori și niciun membru online