Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Camere de supraveghere - Clasificarea dispozitivelor

Camerele de supraveghere au devenit unele dintre cele mai importante componente ale sistemelor moderne de securitate. Ele ajuta la pastrarea inregistrarii a tot ceea ce se intampla intr-un anumit spatiu. Astfel de dispozitive sunt adesea folosite pentru instalarea in interior. Exista, de asemenea, modele mai puternice, care de obicei sunt instalate pe strada. Camerele de supraveghere au devenit unele dintre cele mai eficiente modalitati de a crea conditii de securitate adecvate pentru cladiri sau obiecte importante. Producatorii moderni realizeaza camere video in cea mai larga gama. Printre modelele din catalogul online, poti gasi dispozitive standard si dispozitive puternice care pot mari imaginea de cateva sute de ori.

Clasificare universala
Iata o clasificare universala a camerelor de supraveghere in functie de trasaturile structurale si de tehnici.

• Speed Dome. Principalul avantaj al unei astfel de camere este abilitatea de a se intoarce rapid la punctul spatial dorit. Dispozitivul capteaza rapid cele mai mici miscari. Toate evenimentele pot fi captate rapid si in imagini marite, ceea ce face posibila analizarea tuturor detaliilor. Viteza de rotatie este de asemenea stabilita la cel mai inalt nivel. Aceasta actiune dureaza o secunda. Cel mai adesea, un astfel de dispozitiv este realizat intr-un format de dom.
• Camera video simpla. Astfel de camere supraveghere sunt considerate cele mai comune in segmentul lor. Echipamentul nu ofera brate, lentile si surse de alimentare. Aceste elemente sunt alese de utilizator independent, pe baza cerintelor si preferintelor sale individuale. Prin urmare, camera corpului este considerata cel mai frecvent sistem de supraveghere video. Poate fi folosita atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior.
• Dome. Camerele de acest tip sunt realizate sub forma unei sfere sau a unei cupole. Ele sunt realizate cu o carcasa transparenta, in interiorul careia exista un obiectiv incorporat. Astfel de dispozitive sunt instalate atat in interiorul cat si in exteriorul camerei. Sunt produse  cu o varietate de specificatii tehnice. Sticla din care este fabricat corpul, este caracterizata de o rezistenta si o stabilitate sporita.
• Stradale. In fabricarea unor astfel de modele, accentul principal se pune pe puterea si stabilitatea lor, fiind fabricate din materiale puternice. Camerele stradale sunt rezistente la conditii de temperatura ridicata si joasa.  De asemenea, dispozitivele pot suporta sarcini foarte grele.
• Cilindrice. Acestea sunt realizate in forma de cilindru. Astfel de dispozitive sunt adesea produse in formate miniaturale. Sunt realizate la un cost rezonabil si pentru atragerea potentialilor cumparatori.

Metoda de conectare
Camerele de supraveghere video sunt diferite si prin metoda de conectare, care poate fi prin cablu si wireless. Al doilea tip de dispozitiv transmite date prin aer catre receptorul care este responsabil pentru inregistrare. Dispozitivele cu fir transmit inregistrari folosind fire. Se crede ca instalarea modelelor fara fir este mult mai usoara si mai rapida.

Cum sa alegi o camera de supraveghere
Camera de supraveghere este un dispozitiv care, in conditiile unei functionari corecte, este capabila sa reziste unei perioade lungi de functionare. Prin urmare, problema achizitiei trebuie abordata cu cea mai mare responsabilitate. In primul rand, trebuie sa decizi asupra tipului de model. Pentru a face acest lucru, trebuie sa studiezi clasificarea camerelor de securitate si sa alegi cea mai buna optiune pentru tine. Ia in considerare mai multi factori, cum ar fi, puterea dispozitivului, marirea maxima a imaginii, locul de montare. Ultimul criteriu trebuie luat in considerare atunci cand doresti o camera pentru un anumit scop. Pentru instalare in mediul exterior, trebuie sa alegi o camera mai puternica care sa reziste incarcarii crescute.

De asemenea, este important sa acorzi atentie producatorului. Companiile de top, care sunt recunoscute pe piata internationala, produc dispozitive de inalta calitate. Pentru a intelege modul in care un anumit model se manifesta pe parcursul functionarii, trebuie sa revizuiesti recenziile clientilor anteriori. Sistemele moderne de supraveghere video, ofera posibilitati maxime de monitorizare a diferitelor obiective. Kitul poate include tot ceea ce ai nevoie pentru a construi un sistem eficient de supraveghere video pe cont propriu si poate fi instalat si configurat chiar si de un utilizator care nu are cunostinte si abilitati specializate. Aceste seturi de supraveghere video satisfac cele mai stricte criterii corespunzatoare unui sistem de securitate la domiciliu sau la birou. Poti seta un perimetru de protectie cu monitorizarea completa a situatiei curente in modul de inregistrare. La camera de inalta rezolutie, factorii importanti sunt rezolutia si viteza de inregistrare, de exemplu 1920x1080 la 100 fps, si, rata de compresie video, care permite utilizarea camerelor video pentru dovezi ale actiunilor ilegale.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 47 vizitatori și niciun membru online