Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX Redscan – detectarea trecerilor frauduloase peste turnicheti

Turnichetii reprezinta inca o metoda eficienta de a gestiona intrarile si iesirile cladirilor de birouri sau a anumitor statii de metrou unde fluxul de oameni nu este foarte mare. O astfel de solutie are avantajul ca permite angajatilor si vizitatorilor sa intre in locatii rapid si simplu, prin simpla utilizare a unui card de acces.

Tehnologia laser a senzorului REDSCAN poate detecta orice incercare de accesare neautorizata, sau orice tentativa de a sari peste turnicheti, generand un zid virtual. Daca o persoana este detectata in aria monitorizata si nu foloseste un card de acces valabil, sistemul de alarma va fi automat declansat, iar agentii de securitate vor primi informatii precise ce pot conduce la identificari rapide ale persoanei in cauza. Senzorul poate fi integrat si cu un sistem de video management, astfel incat sa poata activa si camerele de supraveghere instalate la locatie.

Redscan RLS-2020S

Senzorul OPTEX are o arie de detectie de 20*20m si este deja disponibil in Romania. Acesta integreaza un microprocesor de ultima generatie, oferind performante de detectie superioare. Atunci cand este folosit la interior, modelul poate identifica orice miscare a unui obiect sau a unei persoane, indiferent de viteza de deplasare. Senzorul indeplineste standardul PoE, alimentarea realizandu-se direct prin cablul de retea. Astfel, se reduce semnificativ costul de instalare, dispozitivul neavand nevoie de o alta sursa de alimentare.

Instalarea si configurarea se realizeaza rapid si intuitiv, pentru fiecare senzor in parte se pot seta patru zone independente de detectie.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 35 vizitatori și niciun membru online