Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX SL-QDP-BT, senzor ce elimina nevoia de a amplasa garduri de protectie

Tunurile de fascicule IR active reprezinta o metoda eficienta si rentabila de securizare a perimetrelor. Tipul de detectie point-to-point poate actiona ca substitut pentru un gard sau perete perimetral, sau poate fi folosit ca o metoda suplimentara de protectie. Fasciculele IR ce sunt generate de catre turnurile OPTEX pot fi folosite si configurate intr-o varietate de moduri, putand detecta atat oameni, cat si vehicule.

Cea mai noua serie OPTEX de astfel de produse este SL-QDP. Modelele vin pre-asamblate, in variante de 2 sau de 3 metri, fiecare unitate fiind livrata cu elemente de montare si un generator de caldura. Suplimentar, utilizatorii pot cumpara surse de alimentare, un dispozitiv ce detecteaza orice tentativa de sabotaj sau un sistem de ventilatie. Pre-asamblarea are rolul de a reduce timpul necesar instalarii si costurile asociate cu acest proces.

SL-650QDP

Senzorul SL-650QDP inlocuieste modelul de succes AX-500PLUS, si include caracteristici si functii de ultima generatie ce reduc numarul de alarme false cauzate de factori de mediu sau de posibilele nealinieri. Senzorul poate detecta chiar si la 200 de metri in aer liber si dispune de posibilitatea de a selecta patru canale de frecventa, fiind o solutie potrivita pentru protectia perimetrala.

Tehnologii si caracteristici

Modulare duala – Imbunatateste calitatea semnalul si reduce interferentele;

Quad Beam – Reduce numarul de alarme false cauzate de pasari sau vegetatie;

Sniper ViewFinder si Anignment Sound Assist – Noile lentile telescopice permit realizarea unui aliniament optic potrivit;

Tehnologia Sunshine Protection – Seria de produse SL nu este afectata de lumina soarelui sau de lumina generata de surse externe, precum faruri de masina;

Selector de putere al fasciculului – Permite ajustarea manuala a puterii fasciculului, pentru a miscora riscul aparitiei fenomenului crosstalk (semnalul transmis catre un circuit sau canal afecteaza si alte circuite);

Compatibilitate BAU-4 – Aliniamentul BAU-4 se realizeaza automat. Aceasta functionalitate permite ca instalarea senzorului sa poata fi realizata de un singur om.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 33 vizitatori și niciun membru online