Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX – Detectarea infractiunilor din mediul rural

Furturile de la fermele si proprietatile rurale din Romania au luat o tot mai mare amploare, provocand pagube si neliniste celor care locuiesc in mediul rural. Sistemele de securitate sunt aproape inexistente in localitatile mici, iar firmele ce pot asigura paza si protectia cer sume foarte mari pentru a aloca persoane in sate si comune.

OPTEX, lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, detine in portofoliul sau produse ce pot fi folosite cu succes pentru a securiza eficient proprietatile cu bunurile din aceste locatii.

Studiu de caz Marea Britanie

O astfel de instalare s-a realizat recent in Marea Britanie, unde furturile din mediul rural creeaza pagube ce totalizeaza anual 42 milioane de lire, cele mai vizate fiind uneltele, ATV-urile si combustibilul. Astfel de infractiuni afecteaza fermierii de pe intreg cuprinsul tarii.

De curand, un fermier cu o ferma de peste 200ha (500 acri) din partea de nord a Lincolnshire, a descoperit intr-o dimineata ca hotii au patruns in cladirile fermei si au folosit camionul sau pentru a fura bunuri, de la ATV-uri, atomizoare si unelte electrice, pana la lanterne si echipamente de prelucrare a solului, in valoare de mii de lire. Avea nevoie de o solutie rapida, asa ca a apelat la compania Advance Security Solutions, care i-a recomandat tehnologia OPTEX pentru securizarea locatie. Au fost alese pentru acest spatiu extins produsele OPTEX Smart Line, acesti senzori wireless cu infrarosu dovedindu-se foarte eficienti in detectarea oricaror tentative de intruziune.

Mark Davies, Managing Director pentru Advance Security Solutions, spune ca nu era timp de pierdut si, pentru ca instalasera deja sisteme wireless cu infrarosu OPTEX Smart Line in alte locuri cu suprafete extinse din tara, stia ca aceasta reprezenta solutia potrivita:

“Este extraordinar pentru oricine doreste securizarea unei suprafete generoase – linistea personala valoreaza o avere si exact asta este ceea ce ofera OPTEX Smart Line. De indata ce un intrus incearca sa patrunda intr-una dintre cladirile fermei, sistemul de securizare a perimetrului OPTEX il detecteaza si il alerteaza imediat pe fermier”, a declarat Mark Davies, Managing Director pentru Advance Security Solutions.
In plus, sistemul poate fi configurat sa ignore animalele salbatice, astfel incat sa nu fie declansat de vulpi sau alte animale nocturne.

“OPTEX Smart Line Quad furnizeaza o solutie de detectie a intrusilor foarte eficienta, care ii permite fermierului sa monitorizeze ce se intampla la ferma sa, indiferent de ora sau de locul unde se afla. Asta inseamna ca fermierul si familia sa pot dormi linistiti noaptea, stiind ca ferma este protejata”, a completat Mark Davies.

Solutiile bazate pe detectorii OPTEX Smart Line, care acopera spatii extinse asa cum este necesar in mediul rural, pot fi oricand instalate de catre partenerii OPTEX si in Romania.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 44 vizitatori și niciun membru online