Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Produsele OPTEX au fost testate la IFSEC 2016

Optex, lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, a participat luna trecuta la IFSEC International 2016, cel mai mare targ de securitate din Europa.

IFSEC International 2016 a reunit anul acesta peste 600 de companii din industria de securitate, targul fiind vizitat de-a lungul celor trei zile de peste 27000 de vizitatori. Evenimentul se adreseaza producatorilor, distribuitorilor, integratorilor si consultantilor din acest domeniu, reprezentand o buna oportunitate de networking, dezvoltare de proiecte sau stabilirea de noi contracte de vanzare. In cadrul evenimentului au avut loc seminarii si workshop-uri dedicate metodelor de combatere a terorismului, securitatii integrate, securitatii IP, cladirilor inteligente, controlului de acces, biometriei, supravegherii video si securitatii perimetrale fizice.

Standul Optex a fost realizat astfel incat vizitatorii sa poata testa live senzorii companiei, in diferite scenarii de utilizare.

Securizarea unui bar
O zona a standului Optex a fost dedicata unei solutii simple de securizare a unui bar, solutia propusa de Optex avand la baza senzorul laser REDSCAN. Aceasta implementare a fost realizata ca urmare a cresterii numarului de furturi din baruri. Vizitatorii au fost incurajati sa incerce sa ia o sticla din bar fara ca actiunea sa fie detectata. Indiferent de rapiditatea miscarii, sistemul a avut o acuratete de 100%, fiecare actiune fiind surprinsa de senzorul Optex.

Detectie cu fir si wireless, la 360 grade
O alta zona a standului a fost dedicata sistemelor Optex de prevenire a spargerilor de imobile si a furtului de echipamente. Pentru fiecare zona a unei locatii, Optex detine in portofoliul de produse echipamente dedicate de detectie, care pot declansa in mod automat camere de supraveghere, pot bloca usile de acces sau alerta companiile de paza. Majoritatea senzorilor Optex sunt disponibili si in varianta wireless.

Protectie perimetrala
A treia zona a standului a fost dedicata protectiei perimetrale. Solutia Optex propusa permite detectarea tuturor persoanelor care se apropie de un gard perimetral, senzorii activand in acest caz o lumina Raytec. A fost prezentat, de asemenea, si senzorul bazat pe tehnologii de transmisie pe fibra optica, care poate detecta daca intrusii incep escaladarea gardului.
In cadrul standului, Optex a mai prezentat si senzorul Akribos, care poate numara in timp real persoanele care se afla intr-o anumita zona.

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 23 vizitatori și niciun membru online