Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

VC-1020 - solutie OPTEX pentru numararea rapida a oamenilor

OPTEX®, lider mondial in materie de tehnologii de detectie, anunta disponibilitatea pe piata locala a camerei senzor VC-1020. Dedicata mediului retail si centrelor de divertisment, camera are ca functie de baza numararea oamenilor dintr-o anumita zona, pentru a ajuta astfel la procesul de securizare sau ca administratorii sa gaseasca metode pentru cresterea businessului. VC-1020 are o acuratete de pana la 98%, fiind una dintre cele mai performante si rapide solutii de pe piata.

Analiza patentata a imaginii
VC-1020 este dezvoltata de Giken, o companie cumparata de OPTEX in anul 2004. Camera poate fi conectata la Ethernet sau la servicii de date externe, prin intermediul conectorului PoE. Algoritmii patentati de imagine genereaza un mediu 3D virtual ce permite o numarare eficienta a numarului de persoane ce intra sau ies dintr-o locatie.

Sistemul integreaza patru linii de numarare, fiecare cu doua directii de actiune (intrare/iesire). Astfel, poate detecta chiar si miscarile bruste de directie. De exemplu, VC-1020 nu dubleaza numarul de intrari sau iesiri dintr-o anumita zona daca, dintr-un motiv sau altul, un utilizator intra, iese si iar intra in zona monitorizata intr-un interval scurt de timp.

Analiza in timp real
Agentii de securitate sau administratorii companiilor, folosind informatiile primite in timp real prin intermediul PoE, pot vedea de oriunde, oricand, cate persoane au intrat sau au iesit dintr-o anumita zona. Conform acestor date, acestia pot reorganiza centrul comercial in functie de interesul companiei. In cazul in care reteaua PoE se defecteaza, datele sunt stocate pentru 30 de zile pe memoria flash integrata.

Instalare rapida si sigura
Instalarea camerei VC-1020 se realizeaza rapid si sigur. Este necesara plasarea ei intr-o zona strategica si conectarea la retea. Modelul vine preconfigurat astfel incat sa acopere o zona de patru metri. Este posibila cresterea razei de detectie la sase metri prin achizitionarea unei licente software.

Detectie
Atat camera, cat si software-ul de analiza a imaginilor pot fi configurate rapid. Procesul de numarare poate fi definit folosind modulul in opt directii, care poate fi apoi ajutat local, de la distanta, prin intermediul unui laptop.

Sistemul permite setarea unei inaltimi minime de detectie, astfel incat sa fie excluse obiecte precum carucioare de cumparaturi sau copii. In conditii minime de lumina, sistemul are o acuratete de 95%.

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online