Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Cum alegem o camera de supraveghere video?

Pentru a putea alege camera potrivita nevoilor tale este necesar sa cunosti anumite aspecte, cum ar fi : unde va fi montata camera, care este campul de vizualizare, calitatea imaginii. Dupa ce ai stabilit aceste lucruri, nu-ti ramane decat sa alegi camera cu caracteristicile potrivite pentru tine.
Iti prezentam in continuare principalele specificatii ale camerelor de supraveghere video:

Senzorul de imagine CCD
Standardul de imagine folosit in industria de supraveghere video este 4 :3(H :V). Cele mai des intalnite formate pentru senzorii de imagine CCTV sunt urmatoarele: 1``, 2/3``, 1/3``, 1/4``. Cu cat dimensiunea CCD-ului este mai mare, cu atat imaginea rezultata va avea o calitate mai buna. Totusi, din motive economice, cel mai des folosite sunt cele de 1/3`` si 1/4``.

Rezolutia
Reflecta capactatea unei camere de a reda detaliile unei scene. Rezolutia se masoara uzual in termen de linii TV orizontale. O clasificare tipica a camerelor color este, din punct de vedere al rezolutiei, urmatoare:
rezolutie normala: 330-380 linii TV
rezolutie medie: ›480 lini TV
rezolutie inalta: >520 linii TV
Pentru camerele monocrome, se foloseste aceeasi clasificare dar rezolutia este, in medie, cu 80 de lini TV mai mare.

Sensibilitatea
Masoara performanta camerei in conditii slabe de iluminat si reprezinta iluminarea minima necesara a camerei, astfel incat, sa avem la iesirea camerei un semnal video util.

Raportul semnal/zgomot(SNR)
Reprezinta capacitatea camerei de a compensa influenta perturbatoare a zgomotului. Acest parametru se masoara in dB. Cu cat SNR-ul este mai mare, cu atat capacitatea camerei de a reduce influenta zgomotului asupra imaginii este mai ridicata.

Automatic Gain Control
Are rolul de a compensa fluctuatiile de iluminat care duc la scaderea semnalului video.

Shutter Speed
Shutter-ul controleaza timpul de expunere la lumina. Pentru redarea unei imagini in care avem obiecte in miscare rapida este recomandat un shutter cu viteza mare(un timp redus de expunere).

Mod zi/noapte
Cantitatea de lumina necesara unei camere color, pentru a reda o imagine de calitate, este mult mai mare decat in cazul camerelor monocrome. Din acest motiv, camerele dotate cu modul zi/noapte au capacitatea de a trece de la modul color la cel monocrom, in functie de cantitatea de lumina existenta.

Obiectivul
Alegerea obiectivului influenteaza in mod direct performanta unei camere. Si aici sunt mai multi factori ce trebuiesc luati in considerare:
Distanta focala – determina campul de vizualizare, adica ceea ce vede camera. In functie de distanta focala, obiectivele pot fi cu: distanta focala fixa; distanta focala variabila (varifocale); zoom motorizat
Irisul – determina, prin deschiderea sa, cantitatea de lumina ce ajunge pe senzor. Din punct de vedere al irisului, obiectivele pot fi: iris fix; iris manual si autoiris, acesta fiind cel mai folosit si util tip de obiectiv.

Pentru mai multe informatii contacteaza http://www.inteli-tech.ro/

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online