Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Consolidarea securitatii de retail pentru magazinele mici

Bosch ofera o gama de sisteme profesionale create special pentru a ajuta proprietarii de magazine mici sa sporeasca securitatea afacerii lor.

Management simplificat
Vizualizati si administrati sistemul dvs. de supraveghere de oriunde
Indiferent daca aveti un singur magazin sau un lant extins, software-ul de management gratuit va permite sa va controlati sistemele de supraveghere foarte usor din orice locatie din intreaga lume.

Nu este necesara instruire specializata sau certificare
Usurinta utilizarii este cea mai importanta cerinta pentru securitatea magazinelor. Aceasta este importanta in special in magazinele mici, in care proprietarul este de obicei si agent de paza. Camera IP Bosch din seria 200 intruneste si depaseste aceasta cerinta cu o solutie usor de utilizat, care va eficientizeaza sistemul CCTV.

Sistem pe baza de IP
Pastrati un ochi asupra afacerii dvs. cu camera IP completa Bosch seria 200
Aceasta camera video completa pe baza de IP are tot ce aveti nevoie pentru a construi un sistem de supraveghere CCTV de ultima generatie bazat pe cea mai recenta tehnologie IP.

Inregistrare integrata utilizand carduri SD
Include software de supraveghere gratuit pentru vizualizarea si exportarea pentru pana la 16 camere
Asistenta pentru vizualizarea pe dispozitive mobile

Sistem pe baza analogica
Construiti un sistem de securitate profesional cu ajutorul sistemelor de inregistrare video Bosch seria 600
Cele mai recente dispozitive de inregistrare video CCTV ale noastre va permit sa construiti un sistem de supraveghere foarte simplu. In combinatie cu camera WZ16 pentru zi/noapte, acestea ofera un sistem eficient, dar convenabil pentru pana la 16 camere de supraveghere.

Redarea, exportarea materialelor video si cautarea anumitor evenimente se pot realiza prin intermediul interfetei locale usor de utilizat sau chiar de la distanta, din confortul locuintei dvs.
- Sistem analogic extrem de usor de configurat si operat
- Nu este necesar niciun PC pentru a instala sau a opera sistemul
- Asistenta pentru vizualizarea pe dispozitive mobile

Facem diferenta
Facem diferenta in securitatea magazinelor
Un sistem fiabil de supraveghere video poate avea un impact important asupra provocarilor intampinate de proprietarii de magazine, ajutand la reducerea pierderilor de inventar, furturilor comise de angajati, intrarilor prin efractie, vandalismului si furtului. Avand numeroase motive de a investi intr-un sistem de supraveghere video, indiferent de domeniul de activitate, afacerea dvs. poate beneficia de sistemele de supraveghere in magazin oferite de Bosch Security Systems.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 31 vizitatori și niciun membru online