Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Axis prezinta noua camera termica de tip glont la pret accesibil

Camera AXIS Q1931-E, cu o constructie robusta, este proiectata special pentru a fi utilizata in medii climaterice ostile. In plus, raportat la pretul foarte competitiv, AXIS Q1931-E ofera imagini termice de inalta rezolutie 384x288 cu contrast ridicat. Este prima cemera termica cere ofera formatul de imagine tip coridor, util in special pentru protectia perimetrala eficienta a instalatiilor industriale sau a cailor ferate.

Axis Communications, liderul mondial al domeniului video de retea, prezinta azi un nou membru al familiei de sale de camere termice fixe pentu protectia perimetrala de exterior. Noua camera termica de retea AXIS Q1931-E este o solutie accesibia si solida cu design tip glont special conceputa pentru supravegherea spatiilor deschise in intuneric complet si conditii dificile. Camera reprezinta o solutie Out-of-the-box ideala pentru monitorizarea zonelor in care depistarea precoce a incercarilor de intruziune este critica. In plus, formatul de imagine tip coridor unic la Axis, permite camerei sa ofere un camp de vedere vertical, perfect pentru situatii cum ar fi monitorizarea de garduri lungi si alte perimetre.

"Dupa lansarea cu succes a primelor noastre camere termice de retea, lansam acum noul AXIS Q1931-E. Acest nou model de camera defineste un nou standard pentru camerele termice, atat in ceea ce priveste detectia de incredere cat si accesibilitatea. Camere termice traditionale au fost doar o optiune pentru instalatiile de securitate cu bugt generos", spune Erik Frännlid, Director de Management de produsede la Axis. "Cu AXIS Q1931-E, tehnologia termica devine accesibila pentru a completa orice instalatie de securitate."

Cele patru variante de lentile disponibile, rezolutia de 384x288 si un procesor avansat de imagine imbunatateste suprafata efectiva supravegheata a perimetrului. Cele patru variante de lentile sustin flexibilitata maxima in intervalul de detectie domeniul de vedere variind de la 220 m / 240 m. (50°) si pana 1800 m / 1970 m. (6°), in functie de optiunea de obiectiv. In plus, camerele dispun de facilitati cheie in supravegherea video IP, cum ar fi H.264 si Motion JPEG, cu doua sensuri audio, stocare locala si Power over Ethernet.

Facilitatile video inteligente sunt componentele cheie ale oricarei camere termice. Si AXIS Q1931-E dispune de faciliati de manipulare alarma, detectie de miscare si este sustinuta de AXIS Camera Application Platform.
Camera AXIS Q1931-E este un membru nou si puternic al familiei de camere termice din seria Q. AXIS Q1931-E este planificata sa fie disponibila prin canalele de distributie Axis incepand cu trimestrul trei al lui 2013.

Alte facilitati ale camerei Q1931-E:
• Camera este compacta, usoara dar rezistenta si este compatibila cu normele de protectie IP66/NEMA4X si IK 10 fiind rezistenta la apa, praf si vandalism.
•Poate functiona in toate conditiile meteorologice si capacitatea de control a temperaturilor Arctice, permite functionarea camerei la orice temperatura de pornire, de la -40 °C la50 °C (de la -40 °F la 122°F).
• Camera include facilitate audio bidirectionala care este utila atunci cand este necesar un efect de descurajare.
• Include stocare periferica si intrare de almentare la 24V DC/AC.
• Camera se instaleaza usor si rapid, multumita unui singur cablu si alimentarii Power Over Ethernet. Instalarea mecanica electrica si optica directa si simpla ne asigura ca acest tip de camera va da o imagine de calitate pentru orice situatie.
•Camera poate fi usor integrata cu sistemele de securitate existente si cu alte produse.

Camera este susrinuta de cea mai mare platforma a industriei de software de management video prin Axis Application Development Partner Program, si AXIS Camera Station. Camera de asemenea include support pentru AXIS Camera Application Platform, AXIS Video Hosting System si ONVIF for easy camera system integration si pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru a oferi camerei capabilitati inteligente.

Pentru imagini si alte informatii, va rugam sa vizitati:
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=q1931e
www.axis.com/r/video-q1931e

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 63 vizitatori și niciun membru online