Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

KaDe Lite: Sistem de Control Acces

ASTAL Security Tehnologies va ofera un portofoliu complet de produse si accesorii, printre care si sistemul de acces control - KaDe -  intuitiv si usor de instalat.

Sistemul KaDe Lite a fost proiectat pentru aplicatii mici si mijlocii de control acces. Acest sistem accepta controllere integrate KZ-1000 in retea. Controller-ul KZ-1000 poate, de asemenea, functiona in modul stand-alone.
Controller-ele pot fi conectate cu software-ul de management instalat pe un PC prin intermediul convertoarelor RS-485/RS-232 sau RS/485-TCP/IP. Software-ul poate sa monitorizeze pâna la 10 reţele cu maxim 32 de controllere fiecare, putând fi inrolate pâna la 3000 de carduri.

Sistemul Kade LITE se integreaza cu DVR-urile Novus ® din Seria B permitând astfel integrarea fluxului video de la camere in interfata utilizator Kade LITE.

Software-ul are o interfaţa grafica intuitiva si ofera informaţii utile referitoare la modul de a defini si de a configura componentele individuale ale sistemului. Instrucţiunile sunt afisate in ferestre „Dynamic Help” in momentul selectarii domeniului corespunzator de pe ecran.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 10 vizitatori și niciun membru online