Publicitate | Harta site | Contact

Force1 logo

Skut logo

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Elnet logo2

Hesper logo

Morar sigla

Siemens logo bun

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Camere cu BLC (Back Light Compensation) inteligent

Exemplu de functionare camera TV cu BLC inteligent:

Camera isi imparte cadrul intr-un anumit numar de zone – depinde de tipul contructiv. Aceste zone au de multe ori nivele diferite de iluminare. “DSP” calculeaza media stralucirii din aceste zone si formeaza o imagine utilizabila. Camera TV ajusteaza imaginea astfel incat pe imagine sa apara obiectele clare, altfel s-ar vedea numai siluete.

Aceasta inovatie este ideala – de exemplu – atunci cand camera “priveste” vitrina unui magazin. Dimineata soarele poate fi in partea stanga a geamului, astfel pe partea stanga a imaginii am avea o stralucire foarte mare in timp ce pe partea dreapta imaginea ar fi foarte inchisa. De-a lungul zilei soarele se deplaseaza astfel incat dupa amiaza sa-l gasim in partea dreapta a geamului vitrinei. Cele mai multe camere de supraveghere video conventionale (si ieftine) nu pot oferi decat o imagine slaba indiferent de pozitia soarelui.

Camerele digitale cu circuit inteligent de compensare a contraluminii isi calculeaza in permanenta pozitia din care vine perturbatia, ajustandu-si parametrii pentru a obtine o imagine clara.

Anuarul Firmelor de Securitate 2016

AFS 2016 coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 81 vizitatori și niciun membru online