Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

CALDO PRIVAT SECURITY

Cine suntem noi, CALDO PRIVAT SECURITY?

• Suntem factorul determinant in gasirea permanenta a strategiilor de lucru, pentru a crea climatul de maxima siguranta TUTUROR CLIENTILOR NOSTRI;
• Suntem compania in care angajatii se preocupa, sa ofere cele mai bune servicii de sisteme integrate de securitate;
• Suntem preocupati de construirea unor legaturi reciproc avantajoase, astfel incat, sa devenim pentru clientii nostri, parteneri de incredere in dezvoltarea afacerii acestora.

Suntem licentiati, conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor, cu Licenta nr. 1087/P/2007.
Compania este, de asemenea, licentiata pentru proiectare, instalare, intretinere a componentelor si a sistemelor de alarmare impotriva efractiei.
Totodata, incepand cu luna octombrie 2010, societatea este certificata pentru Sistemele de Management in conformitate cu standardele ISO.

CALDO PRIVAT SECURITY detine avizul de infiintare a serviciului privat pentru Situatii de Urgenta „SERVICIUL PRIVAT DE POMPIERI - CALDO”, aparut ca urmare a necesitatii pietii de securitate, prin dezvoltarea unui nou concept integrat, de masuri specializate in “activitati de lupta impotriva incendiilor si de prevenire a acestora”.

Clientii CALDO PRIVAT SECURITY beneficiaza de prevederile politei de asigurare incheiate cu OMNIASIG, polita in valoare de 250.000 euro pentru fiecare eveniment.

Pentru anumite activitati, manifestari (conferinte, receptii, festivitati etc), V.I.P-uri, escorta delegati straini, insotire invitati in perimetrul tarii, agentii specializati CALDO PRIVAT SECURITY pot asigura securitatea persoanelor, a sediilor si a locurilor unde se desfasoara evenimentele, pot asigura protectia persoanelor participante si pot monitoriza accesul participantilor si a vehiculelor.

CALDO PRIVAT SECURITY asigura consultanta pentru identificarea solutiilor optime, privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc, stabilirea dispozitivului propriu de paza si instruire, specifica personalului cu astfel de atributii.

Se asigura asistenta de specialitate la redactarea planului de paza si sustinerea acestuia in vederea aprobarii de catre autoritati.

In cadrul asistentei de specialitate oferite de CALDO PRIVAT SECURITY, un element important, il constituie elaborarea de comun acord cu clientii, a unui program integrat de paza si protectie, conceput exclusiv pentru a raspunde necesitatilor concrete ale societatilor.

Acest program, poate deveni un cadru eficient al colaborarii de lunga durata al companiilor noastre, pentru obiective de interes deosebit atat in Bucuresti, cat si in  tara, la unitati pentru care veti aprecia oportun acest lucru.

CALDO PRIVAT SECURITY ofera urmatoarele servicii de supraveghere cu camere video 24 din 24 de ore.
• Sisteme ultramoderne de supraveghere video, cu camere diurne si nocturne;
• Monitorizarea intrarilor si iesirilor din obiective pentru restrictionarea accesului;
• Urmarirea permanenta a activitatii personalului, prezenta, circulatia si raspandirea in zonele de securitate;
• Posibilitate de inregistrare a filmarilor, vizualizare live pe Internet direct prin browser.


CALDO PRIVAT SECURITY S.R.L.
Bd. Vulturilor nr. 98A, Vest, sector 3, Bucuresti
Tel/fax: 021.322.02.11
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.caldoprivatsecurity.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online