Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

TRASSIR imbunatateste urmarirea livrarilor online

De cand cu pandemia, din ce in ce mai multi dintre noi comandam online. Eurostat spune ca in 2020 peste 72% din europeni au comandat produse sau servicii online.

V-ati gandit, de fapt ce inseamna asta? Din punct de vedere logistic, dezvoltarea necesara este de-a dreptul fabuloasa. Toate depozitele in aceasta perioada sufera transformari spectaculoase. De la inteligenta artificiala, la conceptul de internet of things, unde, intr-un depozit, un robot se va asigura ca ananasul este proaspat si va plasa toate livrarile in cutii optime ca marimi si volume.

TRASSIR e solutia ideala de suport in managementul unitatilor logistice, pentru concilieri rapide, optimizare planificare livrari/management rampe de acces, urmarire si automatizare acces auto.
Totul, bazat pe optimizare de costuri.

Cu TRASSIR poti sa:
- reduci cu 90% timpul destinat verificarilor si concilierilor
- scazi timpul de operare, ce se traduce in livrari/aprovizionari mai rapide
- elimini costurile de penalitati la intarzieri de descarcare
- diminuezi bugetul cheltuielilor auxiliare, precum si a celor de baza

TRASSIR e un instrument principal de suport in managementul unitatilor logistice. Si pentru ca sunt atatea aspecte pe care TRASSIR le poate rezolva, vom reveni cu informatii.

#trassir #warehousemanagement

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online