Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

SMART CITY, de la proiect la realizare!

Probabil primul smart city din tara este acum Popesti-Leordeni. Asa cum vedeti in reportajul TV, la nivel de oras, s-a implementat un proiect complex de monitorizare si analiza video, ce ajuta autoritatile si politia locala, iar in final, locuitorii localitatii, sa duca o viata mult mai sigura si mai curata. Si asta, avand o mult mai mare operativitate a echipajelor, ce intervin exact acolo unde nevoie, fiind directionati eficient de dispecerii video.

Totul este construit pe platforma TRASSIR, cu modulele ei specializate. De exemplu, Human Detector determina forma umana in orice imagine video. De aceea, exista o trasabilitate a deplasarii fiecarei persoane. Astfel, acum nivelul de infractionalitate s-a redus la minim in oras. In plus, la detectarea unei persoane in zone protejate dupa un anumit program, operatorul din dispecerat primeste un pop-up cu imaginea de la camera respectiva. Acum in conditii de pandemie, acest aspect este extrem de util.

LPR – Licence Plate Recognition – identifica numerele de inregistrare ale fiecarui autovehicul. Toate deplasarile facute in ultimele 60 de zile sunt arhivate si, cand e nevoie, cu cateva click-uri se determina exact locurile in care s-a aflat acesta. In acest fel, orice actiune, fie ea incident auto, spargere, parcare interzisa sau implicare in aruncare de deseuri, se poate documenta video in cateva secunde.

De aceea, munca politiei locale devine mult mai eficienta, iar dispecerii video pot, intr-adevar, sa rezolve chiar si mii de evenimente zilnic.

Suntem convinsi ca Popesti-Leordeni este doar primul dintr-o serie cat mai lunga de comunitati locale ce isi vor proteja mult mai bine cetatenii in viitor.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 10 vizitatori și niciun membru online