Publicitate | Harta site | Contact

 

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

Morar sigla

  

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

 

Competitia “Tehnicianul de securitate al anului 2023”

Spy Shop_logo_21RQM Certification, care este principalul furnizor de formare profesionala pentru industria de securitate privata din Romania, impreuna cu Spy Shop, cel mai mare importator, distribuitor si retailer echipamente de securitate din Romania, vor organiza pentru al doilea an consecutiv, cea mai importanta competitie pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul instalarilor sistemelor de securitate.

Conditia obligatorie de participare la aceasta competitie este detinerea specializarii de tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces (cod COR 352130 sau 313210).

Premiile puse la bataie de catre RQM Certification si Spy Shop, sponsor si partener al acestui eveniment, constau in echipamente si scule de lucru in valoare de 10.000 lei, iar acestea vor fi acordate exclusiv datorita abilitatii, cunostintelor si perspicacitatii participantilor.

Etapele de desfasurare ale competitiei sunt urmatoarele:

– 1 Mai – 30 Iunie: inregistrarea participantilor, pe site-ul RQM Cert unde poate fi consultat si regulamentul competitiei
– 1 Iulie: trimiterea bibliografiei cu documentatia tehnica catre participanti
– 29 Septembrie: test online din materialul bibliografic
– 27 Octombrie: proba finala (test practic) la sediul Spy Shop

Pentru proba finala se vor califica 3 competitori, iar in functie de priceperea si cunostintele fiecaruia se vor clasa pe locul I, locul II si locul III, fiecare avand ca recompensa un premiu.

Mai multe detalii legate de conditiile de participare, perioada competitiei, premii si alte informatii folositoare pentru cei interesati, se pot gasi pe site-ul RQM Cert.

Aceasta nisa, aflata intr-o continua expansiune si dezvoltare, face ca astfel de evenimente sa fie binevenite si chiar sa impulsioneze cresterea numarului de tehnicieni in industria de securitate si supraveghere video.

Succes tuturor participantilor!

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 18 vizitatori și niciun membru online