Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 

 

 

KMW baner

BREAKING NEWS! AZiTREND lanseaza in Romania serviciul AZiCLOUD!

Pentru toti utilizatorii de echipamente TRASSIR (servere, NVR-uri si camere IP) AZiTREND lanseaza primul serviciu de monitorizare in cloud din Romania.

CE OFERA GRATUIT NOUL SERVICIU AZiCLOUD?

Pentru inceput, toti clientii AZiCLOUD isi vor putea vor putea vizualiza imaginile atat live cat si cele aflate in arhiva dispozitivelor, ori vor putea transmite diverse drepturi de acces, diferentiate, catre alti utilizatori: vizualizare live, arhiva, setari etc.

Mai mult, acestia vor putea monitoriza starea echipamentelor, isi pot seta notificari legte de diverse schimbari de stare, isi vor putea salva back-up de setari pentru toate dispozitivele.

Prin aceasta noua functionalitate ridicam, din nou, la un alt nivel, superior, performanta tehnica si functionala a sistemelor de supraveghere video de la AZiTREND.

Suntem convinsi ca toti beneficiarii nostri vor aprecia in mod corespunzator noile facilitati.

In curand, vom lansa, contra cost, si serviciul de stocare arhiva si analiza video in cloud.

Mai multe informatii gasiti aici: azitrend.ro/cloud

In viitoarele postari vom reveni cu detalii despre caracteristici, beneficii si functionalitati ale noului serviciu AZiCLOUD.

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online