Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 

 

 

KMW baner

AZiTREND incepe in forta 2022!

Impreuna cu colegii de la TRASSIR, zilele acestea participam la primul targ major al anului, INTERSEC 2022 in Dubai.

Evenimentul este printre cele mai importante din domeniul industriei mondiale de securitate.

Fiind una dintre cele mai performante platforme de video management software (VMS), solutia TRASSIR prezinta la standul sau cele mai noi solutii pentru clienti. Tehnologiile de ultima ora, adaptate mereu realitatilor actuale, ii atrag pe cei interesati de noutatile din Artificial Intelligence, sau aplicatiile ei diverse in smart guarding.

Indiferent ca vorbim despre retail, paza electronica, zone industriale, sau solutii smart city, TRASSIR isi adapteaza modulele specific fiecarei utilizari. Versatilitatea si posibilitatile de optimizare au adus reduceri importante bugetelor de securitate, odata cu cresterea substantiala a calitatii serviciilor.

Alaturi de cei mai importanti jucatori din piata mondiala, TRASSIR va aduce si in 2022 inovatie si calitate!

In 2022, pe langa dezvoltarile platformei VMS, a modulelor de analiza video bazate pe inteligenta artificiala, vom avea un focus accelerat pe aplicatiile cloud de monitorizare, storage si analiza video.

Vom reveni cu detalii cat de curand despre aplicatia cloud TRASSIR furnizata de AZiTREND pentru piata din Romania.

#trassir #videomanagement #retail #artificialintelligence #dubai #software #intersec2022 #pazaelectronica #smartguarding

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 10 vizitatori și niciun membru online