Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

AZiTREND Distribution

Azitrend logo_2018

AZiTREND Distribution va ofera cele mai avansate solutii integrate de securitate, indiferent de domeniul de activitate. Avem acces la cele mai noi tehnologii din domeniul securitatii, astfel incat sa putem asigura cel mai ridicat nivel de performanta. Mai mult, tratam toate proiectele in mod holistic, pentru a putea dezvolta si customiza serviciile specifice pentru orice tip de obiectiv supravegheat.

TRASSIR este una dintre cele mai performante platforme software de management si analiza video. Utilizand cei mai noi algoritmi de calcul, TRASSIR se poate extinde si adapta la orice fel de specific, de la solutii pentru retail, pana la zone industriale, centre de business, depozite, paza perimetrala, mari centre comerciale, smart city, gari, autogari, stadioane si aeroporturi. Softul a fost folosit cu succes si la Cupa Mondiala 2018, ce a avut loc in Rusia. Pe platforma TRASSIR ruleaza deja mai multe proiecte cu peste 70.000 camere video si peste 10.000 de servere.

AZiGUARD este noul concept de paza electronica, reusind sa ajunga la cel mai inalt grad de eficienta si, totodata, reducand costurile serviciilor de paza cu minim 25%! AZiGUARD inseamna management video, analiza video, dispecerizare/monitorizare, instalare si mentenanta echipamente, interventie operativa a echipajelor, comunicatii de date. AZiGUARD include sisteme integrate de supraveghere video, control acces, automatizare porti si bariere, videointerfon, sisteme de avertizare audio.

SIGUR este solutia optima pentru control acces si pontaj, care prin configuratia unica elimina multe inconveniente ale celorlalte solutii similare de pe piata. Integrarea cu TRASSIR face ca solutia combinata sa fie imbatabila in monitorizarea si controlul integral al activitatii. Flexibilitatea sistemului permite integrarea cu software intern de HR, sau cu Active Directory Microsoft. SIGUR permite atat identificarea pe baza de cartele, dar si pe baza de cititoare de amprente digitale, cititoare de vene sau chiar autentificare sau verificare pe baza de recunoastere faciala, permitand astfel autentificari si validari ale acestora in orice mediu. Se pot utiliza chiar si detectoare de tip alcooltest pentru validarea accesului in anumite zone.

Pentru mai multe informatii, sau solicitarea unei solutii integrate de securitate, customizata pentru dumneavoastra, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Va asteptam!

AZiTREND Distribution
Tel.: 0755.111.200
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.azitrend.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 19 vizitatori și niciun membru online