Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

PIROS SECURITY

Piros logo_portalPIROS SECURITY este o societate romaneasca cu capital integral privat, cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, care isi desfasoara activitatea atat in municipiul Arad cat si in localitati diverse din judetul Arad si din alte judete din tara. Beneficiarii nostri sunt firme si companii romanesti, straine sau mixte, iar obiectivele pazite de agentia noastra sunt de interes strategic, obiective de importanta deosebita, obiective particulare, iar acestea pot fi cu profil comercial, centre de afaceri, obiective industriale, cladiri si birouri, regii autonome, banci, sedii de firme, spatii de productie etc.

Societatea noastra dispune de potential uman de inalta calificare, el fiind recrutat din randul tinerilor care au absolvit cursurile unor scoli militare sau rezervisti si a celor care au practicat un sport de performanta. Asiguram instruirea saptamanala si la intrarea in posturi de catre sefii de obiective si dispecerii de serviciu.

Echipamentul agentilor de paza este integral proprietatea societatii noastre, asigurand protectia, mobilitatea si rezistenta necesara agentului pe timpul executarii serviciului, acestea fiind dintre cele mai moderne existente la ora actuala pe piata romaneasca, in conformitate cu noile reglementari in vigoare si este compus din:
- echipament de iarna: combinezoane, veste de interventie, geaca, sapca plus accesoriile corespunzatoare
- echipament de vara: pantalon, tricou, sapca plus accesorii corespunzatoare.

Activitatile desfasurate de societatea noastra sunt :
- paza si protectia mijloacelor fixe si mobile, manifestari culturale, sportive si economice
- transporturi speciale de valori, bunuri si bani cu autospeciala blindata si personal specializat inarmat.
- instalarea si supravegherea sistemelor de alarma antiefractie cu comunicare GSM
- interventie cu personal calificat in cazuri de efractie la obiectivele asigurate cu sisteme de alarma

Mijloacele de aparare sunt aprobate de Inspectoratul General al Politiei, fiind destinate atat apararii cat si imobilizarii persoanelor certate cu legea, care aduc pagube si distrugeri in perimetrul pazit.Permisele de port arma eliberate de organele de Politie confera posibilitatea folosirii armamentului in conditiile in care situatiile existente o impun.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la:
Tel.: 0257.280.938; 0769.005.711
Adr.: Arad, str. Episcopiei nr. 20, jud. Arad
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.pirossecurity.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online