Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Integrarea VMS TRASSIR cu camerele video WiseNet - solutia optima pentru serviciile de securitate.

In perioada actuala, din ce in ce mai multi factori decid calitatea serviciilor de securitate. Cei mai importanti sunt reprezentati de cei legati de capacitatile tehnice ale echipamentelor, sistemelor si platformelor folosite.

De aceea, combinatia optima este oferita de VMS TRASSIR, unul din cele mai bune sisteme de Video Management si camerele video WiseNet.

La acest tip de sisteme, analiza video este realizata pe imagini stop-cadru, practic fotografii captate din fluxul video. De aceea, calitatea rezultatelor fiecarei fotograme este determinanta. De aici apare necesitatea unor camere de mare performanta, care sa ofere platformei de analiza date cat mai exacte, de mare precizie si claritate.

La aceasta se adauga si caracteristicile lentilelor sau softurile de corectie ce sunt folosite de ele, care sa elimine neclaritati datorate conditiilor meteo, ori de luminozitate, sau vibratiile generate de vant sau alte cauze.

Aceasta calitate superioara se observa cu usurinta si prin numarul mult redus de alarme false generate de sistem, deoarece claritatea imaginilor elimina multe dintre ele.

Din testele noastre, camerele WiseNet integrate cu TRASSIR reprezinta maximul de performanta oferit de noile servicii de smart security.

#trassir #videomanagamentsystem #wisenet

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 20 vizitatori și niciun membru online