Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Misiunea AZiTREND - servicii integrate de securitate la cel mai inalt nivel de calitate

Misiunea AZiTREND este de a oferi servicii integrate de securitate la cel mai inalt nivel de calitate. De aceea apelam la cele mai bune tehnologii si platforme soft, pe care le imbinam pentru a obtine acea convergenta optima, ce ofera clientilor nostri calitate si siguranta.

TRASSIR este una dintre cele mai dezvoltate solutii VMS - Video Management System - pentru analiza si managementul imaginilor video. Fiind scalabila, ofera clientilor flexibilitatea maxima de a fi configurata exact conform nevoilor fiecarui proiect. Practic, are posibilitati de utilizare nelimitate. Avand module specializate pentru fiecare gen de situatie, adaptate oricarei industrii, TRASSIR imbunatateste intr-un mod spectaculos eficienta si rezultatele oricarui centru de dispecerizare sau monitorizare. Totodata, avand capacitatea de a recunoaste in imagini formele umane, ori autovehicule, sau diverse obiecte in miscare, determina cu cea mai mare precizie traiectorii, trasee, ori distante. De aceea are atatea utilizari in mediul industrial, in depozite, parcari ori cartiere rezidentiale, aplicatii smart city, sau in retail.

Una dintre utilizarile TRASSIR este sistemul de paza electronica AZiGUARD, care asigura, prin modulul Human Detector, orice intruziune nepermisa a unei persoane intr-un perimetru determinat.

SIGUR este solutia complexa, profesionista pentru controlul absolut al accesului si pontaj. Combinata cu camerele video powered by TRASSIR, solutia integrata reprezinta idealul de monitorizare si raportare a intregii activitati specifice. Flexibilitatea sistemului permite integrarea cu softul de HR, ori cu Active Directory Microsoft. Indiferent ca este vorba de acces pe baza de badge, amprenta, cititoare de vene, ori recunoastere faciala, SIGUR este imbatabila. In plus, poate utiliza si detectoare tip alcooltest pentru restrictionarea accesului in anumite zone determinate.

In perioada pandemiei, am dezvoltat, de asemenea, solutii de determinare a temperaturii corpului, sau de identificare a persoanelor fara masti in zonele in care acestea sunt obligatorii.

Pe langa solutiile soft, avem si cele mai bune echipamente, cu care putem realiza orice proiect, indiferent de dimensiune sau complexitate. Camerele video WiseNet, produse de Hanwha Techwin garanteaza cele mai bune performante. Adaptate oricaror cerinte si industrii, acestea ne dau siguranta ca beneficiarii nostri vor avea servicii premium.

Si mai este ceva, un ingredient care face diferenta: ECHIPA AZiTREND! Oameni dedicati, adevarati profesionisti, care oricand pot gasi rezolvare celor mai complexe incercari si care adauga valoare, intregind un puzzle de succes.

Aveti incredere in noi, cunoastem drumul catre performanta. Va asteptam alaturi de noi, sa-l parcurgem impreuna!

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 27 vizitatori și niciun membru online