Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

BREAKING NEWS! AZiTREND va promova camerele video Hanwha WiseNet

Asa cum v-am obisnuit, AZiTREND este mereu indreptata catre solutii integrate de securitate si analiza video de cea mai inalta calitate. Iar pentru aceasta, folosim echipamentele si softurile cele mai performante.

Pe de alta parte, directia pe care ne dezvoltam este bazata si pe feed-back-ul primit din partea clientilor nostri cu care construim impreuna proiectele.

De aceea, am ales sa promovam de acum inainte in proiectele noastre si camerele video Hanwha WiseNet (fostele produse CCTV Samsung).

Am facut aceasta mutare pentru a raspunde cererilor de solutii premium, din ce in ce mai numeroase, mai ales in epoca pandemiei, cand sunt alte provocari in industria noastra, aceea de servicii specializate de securitate.

Complexitatea marilor proiecte solicita adeseori tehnologii si echipamente pe masura. Calitatea ridicata asigurata de camerele video Hanwha WiseNet este de necontestat, asa incat in tot mai multe solutii viitoare vom implementa aceste echipamente.

Suntem convinsi ca, odata cu noul brand pe care il promovam, putem asigura absolut toate cererile de proiecte, indiferent de numarul de camere implicate, sau de natura si dificultatea lor.

Aveti incredere in AZiTREND! Si va multumim pentru asta.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 23 vizitatori și niciun membru online