Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

TRASSIR- module de analiza video

Pentru sistemul AZiGUARD de paza electronica, platforma VMS - Video Management System TRASSIR este componenta de baza. Principalele module dezvoltate pentru acest fel de smartguarding sunt:

ACTIVE SEARCH - Cautare interactiva performanta doar a miscarilor de obiecte in arhiva video modulul de cautare inteligent al softului TRASSIR, cu rezultate exceptionale in domeniul retail industrial, cladiri de birouri, parcari. Reduce semnificativ timpul necesar gasirii informatiilor in arhiva sistemului video.

TRASSIR PLANS - Permite adaugarea unor planuri ale obiectivelor sau diverse harti geografice pentru a oferi identificarea mai usoara a unui obiect Trassir (camere video, elemente de control acces, teleporti etc).
Hartile interactive permit accesul la zonele monitorizate pe nivele de detaliu, de la nivelul unei harti de tara pana la harta unei cladiri si schita unei incaperi.

TRASSIR TELEPORTI - Modul suplimentar pentru Trassir Plans, prin care se realizeaza accesul la urmatoare camera direct, prin click pe pictograma.

EVENT SEARCH - permite filtrarea evenimentelor în funcție de cuvinte cheie, oferind astfel usurinta în căutarea unei acțiuni/semnal/eveniment specific în sistem, cum ar fi logarea unui operator, schimbarea starii de functionare a sistemului, intersectare lini, recunoastere om, masina, bicicleta, deconectarea sau conectarea dispozitivelor din sistem.
Fiecare eveniment este insotit de acces in arhiva la momentul aparitiei acestuia datorita posibilitatilor de integrare. Trassir Event Search face posibila cautarea dupa evenimente in functie de anumiti parametri (control acces, alarme antiefracite, antiincendiu).

HEAT MAPS - Modulul de analiza a imaginii video Trassir HeatMaps este utilizat pentru a detecta obiecte ce se deplaseaza in zona camerei video. In regim dinamic, HeatMaps acopera imaginea video cu culoare de la cald (rosu) unde miscarea in cadru e mai proaspata lasind o urma in timp pana la culoare rece (albastru).

Capacitatea nelimitata a TRASSIR de a combina aceste module, face din AZiGUARD solutia optima pentru paza electronica.

#trassir #aziguard #videomanagementsystem #videoanalytics #pazaelectronica #smartguarding

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 19 vizitatori și niciun membru online