Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

De ce sa alegi solutia AZiGUARD?

Cu TRASSIR, dispecerul video poate supraveghea pana la 1000 de camere video in acelasi timp. Evident nu are in fata toate cele o mie de imagini. Sistemul de analiza video ii indica doar acele monitoare care prezinta interes, in conformitate cu criteriile stabilite pentru indeplinirea supravegherii video.

In cazul AZIGUARD, fac pop-up doar camerele care indica imaginile cu incalcarea teritoriului de catre eventualii intrusi. Astfel, sunt eliminate camerele unde „nu se intampla nimic” in acel moment.

Prin acest procedeu, munca unui agent dispecer video este mult mai eficienta, pentru ca nu trebuie sa mai stea, ca in cazul clasic, ore intregi privind 120-150 de camere in care nu misca nimic. In aceste cazuri, de obicei oboseala este evidenta, iar capacitatea de concentrare, acuitatea si eficienta sunt mult reduse. De aceea AZiGUARD optimizeaza rezultatele dispecerizarii video.

Un alt element semnificativ este cel al calitatii supravegherii video. Human Detector are in spate un soft performat de analiza, care deosebeste clar formele si siluetele umane, fata de cele ale unor animale, sau ale vegetatiei in miscare – mai ales in cazul unor vanturi sau vijelii. Astfel, cele mai multe din alarmele false sunt eliminate.

Si, poate cel mai important element pe care trebuie sa-l amintim, este cel financiar: AZiGUARD economiseste CEL PUTIN 20% din costurile cu serviciile de paza umana, in conditiile in care este mult mai eficient decat aceasta.

Asa cum stim, salariile minime in Romania au un ritm de crestere anuala, estimat cu 10%. Acestea sunt costuri implicite, fara sa aduca o crestere si a calitatii serviciului.

In schimb, tehnologia, in timp, devine mult mai ieftina, asa incat o investitie in AZiGUARD este una dintre cele mai smart. Si cu castig garantat, pe multi ani!

#trassir #aziguard #pazaelectronica #humandetector #smartguarding

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 23 vizitatori și niciun membru online