Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

AZiGUARD – solutia ideala de paza electronica, prin analiza video

Ce este AZiGUARD?
Practic, reprezinta combinatia perfecta pentru serviciile moderne de securitate. Permite ca paza si supravegherea intr-o anumita zona sau perimetru sa fie realizate cu un sistem de camere video, deservite de serverul TRASSIR. Acesta are module complexe de analiza video, printre care si cel specific, denumit Human Detector. Dupa cum ii sugereaza si numele, acest modul are capabilitatea de a determina imediat in imagini daca, intr-un anume teritoriu si interval de timp intervin forme umane. In acel moment, TRASSIR declanseaza o alarma in dispeceratul video al operatorului de servicii, care poate prelucra acea alarma in mai multe moduri.

Poate transmite un mesaj audio persoanei sau persoanelor care au incalcat „bariera” zonei protejate. In acelasi timp, comunica cu echipajele de interventie aflate in proximitate, pentru a se deplasa la fata locului si a rezolva operativ incidentul. Pe scurt, atat de simplu functioneaza AZiGUARD.

Din ce este compus sistemul AZiGUARD?

Elementele principale ale AZiGUARD sunt:

- sistemul CCTV. Poate fi compus din orice camere analogice sau IP, cu orice rezolutie. Evident, cu cat rezolutia si time-frame-ul camerelor sunt mai mari, cu atat acuitatea si calitatea detectarii sunt crescute.
- platforma TRASSIR, oferita de AZiTREND, avand modulul Human Detector, special proiectat pentru aceste activitati. Este cel mai performant soft de analiza video de securitate. Este compatibil cu aproape toate camerele video de pe piata (99,9% dintre ele).
- partenerul de servicii de monitorizare si supraveghere, care sa fie dotat cu dispecerat video, conectat la serverul TRASSIR.
- partenerul de servicii de interventie operativa, care sa aiba in proximitate echipajele necesare rezolvarii operative a eventualelor incidente aparute.

Intreg acest ecosistem trebuie sa functioneze perfect, dupa niste proceduri stricte si specifice, astfel incat UNIVERSUL AZIGUARD sa fie unul sigur, garantat!

#trassir #aziguard #pazaelectronica #videomanagementsystem #pazaperimetrala

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online